Νέα ψευτο-θεωρία ο υποτιθέμενος αστεροειδής των δεινοσαύρων έπεσε σε κοιτάσματα πετρελαίου!!
Νέα ψευτο-θεωρία ο υποτιθέμενος αστεροειδής των δεινοσαύρων έπεσε σε κοιτάσματα πετρελαίου!!

Και ενώ υπάρχουν πολλές ανεξάρτητες πήγες και αναφορές για έναν πόλεμο που έγινε στην Γη με την χρηση όπλων που ξεπερνούν την σημερινή τεχνολογία, και τις ακράδαντες αποδείξεις για πυρηνικές εκρήξεις σε πολλά σημεία της Γης , οι εγκάθετοι αρχαιολόγοι και οι δήθεν ειδικοί μιλούν συνεχεία για έναν αστεροειδή που εξαφάνισε τους δεινοσαύρους

Kαι ταυτόχρονα εξαφανίζουν όλα τα στοιχειά που δεν συμβαδίσουν με την επίσημη ψεύτικη ιστορία του πλανήτη, απο σκελετούς γιγάντων έως αποτυπώματα παπουτσιών διπλά σε αποτυπώματα δεινοσαύρων ίδιας ηλικίας! και πέτρες με ζωγραφισμένους δεινόσαυρους όταν λένε ότι άνθρωποι και δεινόσαυροι δεν συνυπήρχαν !

Διαβάστε τι διαδίδουν πάλι οι επιστήμονες του βαράω προσοχή στο κατεστημένο:

Μια ακόμη θεωρία έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες που έχουν αναπτυχθεί τις τελευταίες δεκαετίες για το κατακλυσμιαίο γεγονός που συνέβη πριν από περίπου 66 εκ. έτη με διασημότερα θύματα τους δεινοσαύρους που βασίλευαν στον πλανήτη για περίπου 150 εκ. έτη.

Σύμφωνα με τη νέα θεωρία ο τεράστιος αστεροειδής που ευθύνεται για την εξαφάνιση των ειδών έπεσε πάνω σε μεγάλα κοιτάσματα πετρελαίου με αποτέλεσμα οι συνέπειες της σύγκρουσης αυτής να είναι πολύ πιο καταστροφικές από όσο θα ήταν σε διαφορετική περίπτωση.

Το γεγονός
Η κρατούσα θεωρία αναφέρει ότι πριν από 66 εκ. έτη στην περιοχή που βρίσκεται σήμερα η χερσόνησος του Γιουκατάν στο Μεξικό έπεσε ένας αστεροειδής διαμέτρου περίπου δέκα χλμ. Η πρόσκρουση δημιούργησε ένα κρατήρα διαμέτρου περίπου 180 χλμ που είναι ο τρίτος σε μέγεθος κρατήρας που έχει εντοπιστεί στη Γη.

Σύμφωνα με τους ειδικούς ο αστεροειδής χτύπησε τη Γη με ισχύ παρόμοια με εκείνη ενός δισεκατομμυρίου πυρηνικών βομβών όπως αυτή που χτύπησε την Χιροσίμα. Το σενάριο της καταστροφής αναφέρει ότι η σύγκρουση εκτόξευσε στην ατμόσφαιρα γιγάντιες ποσότητες σκόνης και άλλων υλικών τα οποία μπλόκαραν την ηλιοφάνεια στη Γη, δημιουργώντας τον λεγόμενο «πυρηνικό χειμώνα». Η έλλειψη ηλιοφάνειας δημιούργησε ένα σκοτεινό κόσμο και κρύο περιβάλλον που εξόντωσε γρήγορα μεγάλο μέρος της χλωρίδας και πανίδας του πλανήτη.

Πλανητική αιθαλομίχλη
Ομάδα επιστημόνων του Μετεωρολογικού Ερευνητικού Ινστιτούτου της Ιαπωνίας και του Πανεπιστημίου Tohuku υποστηρίζουν ότι στο σημείο που έπεσε ο αστεροειδής υπήρχαν μεγάλα κοιτάσματα πετρελαίου. Η πτώση του αστεροειδή προκάλεσε σύμφωνα με τους ερευνητές εκρήξεις και καύση του πετρελαίου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα πυκνό στρώμα αιθαλομίχλης σε όλο τον πλανήτη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι θερμοκρασίες να είναι ακόμη πιο χαμηλές από όσο πιστεύαμε μέχρι σήμερα και οι ξηρασίες ακόμη πιο έντονες.

Οι ερευνητές στο άρθρο τους στην επιθεώρηση «Scientific Reports» αναφέρουν ότι στο δικό τους σενάριο η ηλιοφάνεια μειώθηκε κατά 85%, οι βροχοπτώσεις κατά 80% και η μέση θερμοκρασία στην επιφάνεια της Γης έπεσε στους 16 βαθμούς Κελσίου για διάστημα τριών ετών. «Κάποια μικρά θηλαστικά και κάποια ερπετά είναι πιθανό να κατάφεραν να επιβιώσουν ζώντας κάτω από την επιφάνεια της Γης σε σημεία όπου επικρατούσαν υψηλότερες θερμοκρασίες από εκείνες στην επιφάνεια κάτι φυσικά που δεν μπορούσαν να κάνουν οι δεινόσαυροι» αναφέρουν στο άρθρο τους οι ερευνητές.Πηγή: Το Βήμα science

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications