9 Φεβ 2018

O ΣΥΡΙΖΑ θα βάλει τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα – Αλλοδαποί θα προσληφθούν στην αστυνομία

Συμβαίνουν και αυτά επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ – Αλλοδαποί θα προσληφθούν στην αστυνομία

Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος (αλλαγμένος τίτλος)
Μια ακόμα άσχημη εξέλιξη θα λάβει χώρα στα Σώματα Ασφαλείας καθώς η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε γρήγορη προσαρμογή προκειμένου να γίνουν προσλήψεις αλλοδαπών στην Ελληνική αστυνομία όπως δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας επικαλούμενος το παράδειγμα της Σκότλαντ Γιαρντ.

Μόνο που η Σκότλαντ Γιαρντ αποτελεί μια υποδειγματική αστυνομική υπηρεσία και συνεργάζεται με δύο επίσης υποδειγματικές υπηρεσίες ασφαλείας, την ΜΙ6 και την ΜΙ5

Και εν πάση περιπτώσει η βρετανική κοινωνία είναι νομίμως πολυπολιτισμική εδώ και πολλές δεκαετίες πληρώνοντας τίμημα για αυτό.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε και τέτοιες προσεγγίσεις προκειμένου να τηρηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η τάξη. Είναι αστείο ένας αστυνομικός που δεν ξέρει τη γλώσσα μιας ομάδας μεταναστών ή μιας μειονότητας να προσπαθεί να την προσεγγίσει. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε και να μην έχουμε αγκυλώσεις με βάση το τι πιστεύαμε πριν από πενήντα χρόνια» δήλωσε από το Λονδίνο όπου την Τετάρτη, σύμφωνα με τα ΝΕΑ, είχε συνάντηση με την Βρετανίδα υπουργό Εσωτερικών Άμπερ Ραντ.

Προανήγγειλε, δε, νομοθετικές παρεμβάσεις «όπου χρειάζονται» καθώς το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο δεν επιτρέπει την πρόσληψη αλλοδαπών στην ΕΛΑΣ.

«Έχουμε ήδη ομογενείς από την Αλβανία. Με τον ίδιο τρόπο θα πάρουμε άτομα και από άλλες κοινωνικές ομάδες. Κάποια πράγματα απαιτούν άμεσο εκσυγχρονισμό»πρόσθεσε ο κ. Τόσκας.

Αυτό που δεν ξεκαθάρισε ο υπουργός είναι αν θα είναι προαπαιτούμενο να έχουν την ελληνική ιθαγένεια καθώς το «Έλληνες το γένος» έχει προ πολλού καταργηθεί και μιλώντας για πρόσληψη αλλοδαπών δεν ξεκαθάρισε εάν αυτοί θα έχουν πολιτογραφηθεί ως Έλληνες όπως επίσης το ακριβές αντικείμενο της εργασίας τους.

pronews.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

O ΣΥΡΙΖΑ θα βάλει τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα – Αλλοδαποί θα προσληφθούν στην αστυνομία
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: