Συνετρίβη αεροσκάφος της Aseman Airlines με τουλάχιστον 60 επιβάτες στο Ιράν
Συνετρίβη αεροσκάφος της Aseman Airlines με τουλάχιστον 60 επιβάτες στο Ιράν

Συγκεχυμένες οι πληροφορίες για τον αριθμό των επιβατών: Αναφορές για 100 άτομα - Εκτελούσε εσωτερικό δρομολόγιο από την Τεχεράνη προς την επαρχία Γιασού - Οι κακές καιρικές συνθήκες εμποδίζουν τα ελικόπτερα διάσωσης να προσεγγίσουν την περιοχήΕπιβατικό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν δεκάδες επιβάτες συνετρίβη πριν από λίγο, όπως μετέδωσαν ιρανικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αεροσκάφος είχε εξαφανιστεί από τα ραντάρ και εκτελούσε εσωτερικό δρομολόγιο από την Τεχεράνη προς την επαρχία Γιασού, ενώ νεότερες πηγές επιβεβαίωσαν ότι το αεροπλάνο έχει συντριβεί.

Το αεροσκάφος συνετρίβη κοντά στην πόλη Semirom, της επαρχίας Isfahan. Η πόλη Semirom βρίσκεται περίπου 80 χιλιόμετρα βόρεια της Yasuj, της πρωτεύουσας της επαρχίας Kohgiluyeh and Boyer-Ahmad.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για την τύχη των επιβατών. Οι πληροφορίες για τον ακριβή αριθμό είναι συγκεχυμένες. Η πρώτη ενημέρωση έκανε λόγο για 60 επιβάτες, ενώ υπάρχουν αναφορές ακόμη και για 100 άτομα που επέβαιναν στο δικινητήριο ελικοφόρο "τούρμπο-προπ" αεροσκάφος μικρών αποστάσεων, ATR 72.

Δείτε το σημείο της συντριβής στον χάρτη

Το BBC μεταδίδει ότι το αεροσκάφος είχε τουλάχιστον 60 επιβάτες. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι κακές καιρικές συνθήκες εμποδίζουν τα ελικόπτερα διάσωσης να προσεγγίσουν την περιοχή.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications