15 Ιαν 2018

Ζουράρις: Μόνος μου παραιτήθηκα – Ο Καμμένος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να τα μαζέψω

Ζουράρις: Μόνος μου παραιτήθηκα – Ο Καμμένος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να τα μαζέψω (βίντεο)

Για την παραίτηση του από τη θέση του ως Υφυπουργού Παιδείας, αλλά και για τις δηλώσεις του που σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων μίλησε το πρωί της Δευτέρας στη τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο Κώστας Ζουράρις.

Ο κύριος Ζουράρις είπε ότι είναι ανακριβής η πληροφορία πως ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., Πάνος Καμμένος, ζήτησε την παραίτησή του και εξήγησε: «τον Ζουράρι δεν μπορείς να υποδείξεις παραίτηση. Εγώ έφευγα πάντοτε, έφυγα από το συνέδριο του ΚΚΕ Εσωτερικού το 1986, όταν είδα ότι υπάρχει απόκλιση ανάμεσά μας (…) Μου τηλεφώνησε ο Πάνος (Καμμένος) και μου λέει «φρόντισε να τα μαζέψεις κάπως». Λέω ΄΄πάρα πολύ απλό να τα μαζέψω. Παραιτούμαι’’».

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ., Δημήτρη Καμμένου, απάντησε: «δεν με απασχολεί ο ακρόκρημνος Δημήτρης Καμμένος που ‘’δήλωσε ή εγώ ή ο Ζουράρις’’».

Ο κύριος Ζουράρις εξήγησε πως ήδη από τον Ιανουάριο είχε έντονες προστριβές με την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε μία συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος στις 8 Ιανουαρίου, την οποία ακολούθησε υπουργικό συμβούλιο, κατά την οποία ήρθε σε αντιπαράθεση από τη θέση του ως Υφυπουργού Παιδείας για ένα ταξίδι που έπρεπε να κάνει στην Αλβανία σχετικά με κάποιες διορθώσεις στα αλβανικά σχολικά βιβλία, για θέματα που σχετίζονται με χάρτες και τους Τσάμηδες.

«Ιδέα δεν έχω», ήταν η απάντηση του κυρίου Ζουράρι στην ερώτηση αν θα πάψει να ανήκει στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝ.ΕΛ, ενώ ξεκαθάρισε πως σήμερα θα ψηφίσει «ναι» στο πολυνομοσχέδιο και πως θα συνεχίσει να παρέχει στήριξη στην κυβέρνηση.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ζουράρις: Μόνος μου παραιτήθηκα – Ο Καμμένος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να τα μαζέψω
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats