15 Ιαν 2018

Πυροσβέστες πιάνουν στον αέρα μωρά και παιδιά που πέφτουν από φλεγόμενο κτίριο (βίντεο)

Πυροσβέστες πιάνουν στον αέρα μωρά και παιδιά που πέφτουν από φλεγόμενο κτίριο (βίντεο)

Σκηνές από ταινία δράσης θυμίζουν όσα διαδραματίστηκαν στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, στη μεγάλη φωτιά της 3ης Ιανουαρίου, που άφησε 80 ανθρώπους άστεγους. Ένας από τους πυροσβέστες έπιασε στον αέρα ένα νεογέννητο μωρό, το οποίο πέταξαν οι ίδιοι οι γονείς του από τον τρίτο όροφο του φλεγόμενου κτιρίου.

Στην ομάδα των πυροσβεστών που έσπευσε στο σημείο ήταν και η Jackie Peckrul, μητέρα και η ίδια τριών παιδιών. Η κατάσταση ήταν ήδη τραγική όταν έφτασε η πυροσβεστική, όπως περιγράφει: «Έβλεπες τις φλόγες, άκουγες τα ουρλιαχτά» ανέφερε.

Η Peckrul πήρε μία σκάλα για να σώσει μια 12μελή οικογένεια με οκτώ παιδιά. Ζούσαν όλοι στο διαμέρισμα που φλεγόταν.

Ξαφνικά είδε «κάτι μπλε» να πέφτει. «Ήταν μια μπλε κουβέρτα, άφησα τη σκάλα και την έπιασα» λέει. Μέσα στην κουβέρτα ήταν ένα νεογέννητο αγόρι.

Στη συνέχεια βοήθησε και την υπόλοιπη οικογένεια να κατέβει.

Η κάμερα που είχε στο κράνος του ένας από τους πυροσβέστες κατέγραψε τη σκηνή με έναν άνδρα να πιάνει στον αέρα ένα από τα μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας.

Κατά την Peckrul, το ότι έπιασε το παιδί ήταν θαύμα. «Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν, θεέ μου, ας πιάσω αυτό το μωρό. Δεν μπορώ να φανταστώ τον φόβο της μητέρας, που σκέφτηκε πρώτα από όλα το παιδί της».

Από τη φωτιά ένας άνθρωπος υπέστη εγκαύματα δεύτερου βαθμού.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πυροσβέστες πιάνουν στον αέρα μωρά και παιδιά που πέφτουν από φλεγόμενο κτίριο (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: