24 Ιαν 2018

ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΒΑΤΗ: «Χοντρές, Κοντές, Νέες, Γριές Ξεφτιλίζονται…τσόκαρα » (ΒΙΝΤΕΟ)

ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΒΑΤΗ: «Χοντρές, Κοντές, Νέες, Γριές Ξεφτιλίζονται…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Χρυσούλα Διαβάτη ξέσπασε σε συνέντευξη που έδωσε στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη. Απόσπασμα από τις δηλώσεις της έπαιξαν στον αέρα της εκπομπής “Όλα Καλά” απο πότε η αλήθεια σοκάρει οπως λέει υποκριτικά ?

Έτσι ακριβώς κάνουν αυτο θέλει η μασονία, έτσι και αλλιώς όλα τα κανάλια ελέγχονται, αλλα αν τα έλεγε άντρας θα τον έλεγαν "μισογύνη" ειναι γνωστό οτι τα γυναίκεια περιοδικά τα γράφουν άντρες που προωθούν μασονικά πρότυπα.

«Τα έχω με τους συνανθρώπους μου που βλέπουν ριάλιτι, ειδικά με τις γυναίκες. Δεν μπορείς να βλέπεις αυτές τις αηδίες και να κυκλοφορείς έξω με κοντά φορέματα λες και είσαι ένα κομμάτι κρέας, στολισμένη σαν λατέρνα.

Χοντρές, κοντές, νέες, γριές πάνε και ξεφτιλίζονται όταν ακολουθούν τις μόδες στα περιοδικά. Δεν δέχομαι ότι οι Ελληνίδες είναι τόσο χαζές», είπε μεταξύ άλλων η Χρυσούλα Διαβάτη.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΒΑΤΗ: «Χοντρές, Κοντές, Νέες, Γριές Ξεφτιλίζονται…τσόκαρα » (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: