2 Ιαν 2018

Βράζει το Π. Φάληρο με τον κόκκινο φτερωτό σατανά! ΒΙΝΤΕΟ

 Βράζει το Π. Φάληρο με τον κόκκινο φτερωτό σατανά! ΒΙΝΤΕΟ

Και εκεί που ο πετυχημένος Δήμαρχος της πόλης πήγαινε καλπάζοντας για την Βουλή, καθώς είναι από τους λίγους που έχουν πάρει από τώρα το χρίσμα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τώρα όλα κρέμονται από μια κλωστή! Μετά τους κατοίκους της περιοχής τώρα στην αντεπίθεση περνάει και η Εκκλησία. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και προσευχής κατά του Phylax πραγματοποίησε η ενορία Παναγίας Μυρτιδιώτισσας Παλαιού Φαλήρου…

Ο εφημέριος της ενορίας μίλησε για λάθος του δημάρχου Διονύση Χατζηδάκη και των συνεργατών του,κάνοντας λόγο για γλυπτό του Σατανά και βδέλυγμα.Επίσης κάλεσε τον Φαληρικό λαό να διαμαρτυρηθεί μαζικά και να απαιτήσει την απομάκρυνση του γλυπτού Phylax.
Παναγία Μυρτιδιώτισσα:Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον δήμαρχο για τον Phylax!

Π. Φάληρο, 28/12/017 «Αξιότιμε κύριε Χατζηδάκη,
Ως εφημέριος του Ιερού Ναού Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης Παλαιού Φαλήρου, σάς γράφω αυτήν την επιστολή, σχετικά με το άγαλμα «PHYLAX» που τοποθετήθηκε στον δήμο Παλαιού Φαλήρου. Πρόκειται για ένα θέμα μείζονος σημασίας, που έχει απασχολήσει πολύ τη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες, καθώς και το ποίμνιο του οποίου ηγούμαι.

Δεν θα αναφερθώ στην αισθητική του συγκεκριμένου έργου τέχνης, η οποία μπορεί να είναι και αμφιλεγόμενη. Θα αναφερθώ, όμως, στο πνεύμα που αποπνέει το συγκεκριμένο άγαλμα σε κάθε περαστικό που το αντικρύζει. Πρόκειται για ένα άγαλμα το οποίο θίγει το ορθόδοξο φρόνημα και προσβάλλει τη χριστιανική πίστη. Γνωρίζουμε όλοι ότι ένα άγαλμα τοποθετείται σε έναν δημόσιο χώρο προκειμένου να τιμήσει ένα πρόσωπο για την προσφορά του ή να εμπνεύσει ένα ιδεώδες στους πολίτες.

Το συγκεκριμένο άγαλμα, κύριε Δήμαρχε, ποιο πρόσωπο τιμά για την προσφορά του; Αυτό που απεικονίζει είναι ένας δαίμονας, ανεξάρτητα από το παραπλανητικό όνομα «PHYLAX» (φύλακας, δηλαδή) που ο γλύπτης του έδωσε. Είναι ένας δαίμονας, στρατιώτης του σατανά, που όχι μόνο δεν πρέπει να τιμάται αλλά πρέπει να χλευάζεται και να περιφρονείται, ως πλάσμα βλάσφημο προς τον ίδιο τον Τριαδικό Θεό. Κι από την άλλη πλευρά, ποιο ιδεώδες προσπαθεί να εμπνεύσει στους πολίτες; Τον εγωισμό ή τον φθόνο που εμφωλεύει σε κάθε όργανο του σατανά;

Αναφέρατε σε συνέντευξή σας ότι και στην αρχαιότητα οι κάτοικοι των ελληνικών πόλεων συνήθιζαν να στήνουν αγάλματα-φύλακες των πόλεών τους. Ξεχνάτε, όμως, ότι στην αρχαία Ελλάδα δεν ήταν γνωστός ο αληθινός Θεός. Από την έλευση του Ιησού Χριστού και μετά, ο αληθινός Θεός και οι δικοί Του στρατιώτες είναι αυτοί που πραγματικά μπορούν να προστατεύσουν μία πόλη. Και οι δικοί Του στρατιώτες σε καμία περίπτωση δεν είναι νυχτεριδόμορφα τέρατα, σαν αυτό που εσείς τοποθετήσατε στο Παλαιό Φάληρο.

Αυτά τα τέρατα μόνο από σατανολάτρες αναγνωρίζονται, προσκυνούνται, και λατρεύονται. Άλλωστε, κύριε Δήμαρχε, από πότε η ποιότητα και η έννοια ενός δημιουργήματος είναι συνάρτηση του χρονικού πλαισίου στο οποίο συνηθιζόταν να υπάρχει; Οτιδήποτε ανήκει στην αρχαιότητα είναι και αποδεκτό;
Το μόνο κριτήριο ποιότητας που έχετε είναι η παλαιότητα; Αναφέρετε, ακόμη, το βιογραφικό του καλλιτέχνη που το δημιούργησε. Και σάς ξαναρωτώ: το βιογραφικό ενός καλλιτέχνη είναι το εχέγγυο για την ποιότητα των δημιουργημάτων του;

Το γεγονός ότι έχουν φιλοξενηθεί έργα του σε αξιόλογες εκθέσεις ανά τον κόσμο δεν αναιρεί το αντίχριστο μήνυμα που το έργο του «PHYLAX» φέρει.
Άλλωστε, όπως κι εσείς θα έχετε παρατηρήσει, όλες οι αντιδράσεις γι΄ αυτό το έργο δεν σχετίζονται με την καλλιτεχνική του διάσταση αλλά με την πνευματική.

Δεν γνωρίζω πόσο κόστισε η δημιουργία και η τοποθέτηση αυτού του αγάλματος. Γνωρίζω, όμως, ότι το πνευματικό κόστος που αναλαμβάνετε απέναντι στον Θεό και τη συνείδηση του απλού πολίτη είναι μεγάλο.
Η χώρα μας, είναι μια χώρα ελληνορθόδοξη, χριστοκεντρική. Τέτοια δημιουργήματα σε δημόσιους χώρους προκαλούν αντιδράσεις στους πολίτες, όπως, άλλωστε, θα έχετε πληροφορηθεί από έγκριτες ιστοσελίδες του διαδικτύου και του τύπου γενικότερα. Και οι αντιδράσεις από το λόγια φτάνουν στην πράξη. Όταν, λοιπόν, οι κάτοικοι έρχονται αντιμέτωποι με τον δήμαρχο στον οποίο εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους στις εκλογές, αντιλαμβάνεστε ότι πέρα από το πνευματικό, επωμίζεστε κι ένα πολιτικό κόστος.

Κύριε Δήμαρχε, με την παρούσα επιστολή κρούω τον κώδωνα του κινδύνου για εσάς και τους συνεργάτες σας οι οποίοι συνέβαλαν σε όλο αυτό το εγχείρημα. Η τοποθέτηση του «καλλιτεχνικού» αυτού έργου σας καθιστά συμμέτοχο στη βλασφημία και συνένοχο με τον σατανά. Κατεδαφίστε το. Και τότε θα έχετε στο πλευρό σας τον Τριαδικό Θεό αλλά και κάθε πολίτη με ορθόδοξη συνείδηση και πίστη. Και, πιστέψτε με, είμαστε πολλοί.»
Με εκτίμηση, ο εφημέριος του Ι.Ν. Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης Π. Φαλήρου
π. Πατάπιος Αργυρός Με πληροφορίες από το paliofaliron.blogspot.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Βράζει το Π. Φάληρο με τον κόκκινο φτερωτό σατανά! ΒΙΝΤΕΟ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΝτώνης Φαληριώτης

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ (στο τέλος) - Το σατανικό γλυπτό Phylax του Π. Φαλήρου, απεικονίζει Αιγυπτιακές, Βαβυλωνιακές Δαιμονικές οντότητες!!!
Ο Καραμασώνος Δήμαρχος Διονύσης Χατζηδάκης που το τοποθέτησε, σε ποιά Στοά ανήκει; (δείτε τι έχει στο πέτο του)!!!
Από ποιόν παίρνει εντολές;;;
Ποιοί είναι οι χρηματοδότες και δωρητές του Δαιμονικού γλυπτού; Ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος! Μήπως "Προσεύχεται" στην ίδια Στοά με τον Δήμαρχο Διονύση Χατζηδάκη; Ποιός είναι ο αρχηγός της Στοάς (του Σκωτικού τύπου); Μήπως κάποιος "Σκοτεινός Άρχοντας" από Αγγλία;;; Διατάζει να δαιμονοποιηθεί σιγα σιγά η Αττική και ευρύτερα όλη η Ελλάς; (Θα σας στείλουμε λεπτομέρειες εν καιρώ). Είναι μπλεγμένος κάποιος, ονόματι, Φρεντ Μόρισον. Ένας πολύ γνωστός "Μαύρος Μάγος" που τον είχε ανακαλύψει η εκλεκτή δημοσιογράφος Βικτωρία Νταγκουνάκη με απανωτά ρεπορτάζ και εκπομπές στην τηλεόραση (όλες στο youtube) την δεκαετία του 90 μετά τα αποτρόπαια εγκλήματα των Σατανιστών της Παλήνης. Ο Φρεντ Μόρισον, ένας Άγγλος Σκοτεινός Άρχοντας με πολλά λεφτά, διασυνδέσεις σε Αμερική και Ευρώπη. Στην χώρα μας ήθελε την δεκαετία του 90 να εισάγει στην νεολαία το δηλητήριο της λατρείας στον Εωσφόρο μέσα από κλειστά κυκλώματα που έκαναν Σατανιστικές Τελετές! Τώρα, σήμερα, δίνει εντολές μέσω της Μασωνίας. Στο Παλαιό Φάληρο υπάρχει κρυφή Στοά που πηγαίνουν και "προσεύχονται", "εκκλησιάζονται" πολλοί "ελίτ" των Αθηνών. Μέσα σ'αυτούς εξέχωντα θέση έχουν ο Δήμαρχος Χατζηδάκης, ο εφοπλιστής Μαρτίνος και ο γλύπτης Κώστας Γεωργίου του Εωσφορικού εκτρώματος Phylax.
Γιατί η επίσημη Εκκλησία της Ελλάδος δεν αντιδράει;;; Εφόσον δεν αντιδράει επίσημα, άρα συμμετέχει κι αυτή με την σιωπή της!
Πόσοι άλλοι Καραμασώνοι ψευτο-ιεράρχες κρύβονται στα σπλάχνα της Ελλαδικής Εκκλησίας;
Τι διαολεμένη κατάντια είναι αυτή για την πατρίδα μας και την πίστη μας;
Τρίζουν τα κόκκαλα των Ηρώων και των Αγίων μας!
Να πέσει Φωτιά να τους κάψει τους προδότες Κρυπτο-Μασώνους Δαιμονο-λάτρες!!! Να έρθουν Σεισμοί, λοιμοί, Καταποντισμοί και να πέσουν πάνω στα κεφάλια τους. Τα Μασονικά Διαβολικά Καθάρματα να ψοφίσουν !!!
ΦΩΤΟ-ΣΟΚ: https://i.imgur.com/iJ71ms0.jpg

+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: