5 Ιαν 2018

Σπάρτη: Επίθεση ανήλικων αθιγγάνων σε 82χρονη για να της κλέψουν την τσάντα - Βίντεο

Σπάρτη: Επίθεση ανήλικων αθιγγάνων σε 82χρονη για να της κλέψουν την τσάντα - Βίντεο

Καρέ-καρέ κατέγραψε η κάμερα την οργανωμένη επίθεση ανήλικων αθιγγάνων σε ηλικιωμένη γυναίκα με σκοπό να της κλέψουν τη τσάντα. Οι ανήλικοι δράστες είχαν στήσει "καρτέρι" στην ηλικιωμένη την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της με σκοπό να τη ληστέψουν...

Η επίθεση σημειώθηκε στις Αμύκλες Σπάρτης από ομάδα ανήλικων αθιγγάνων, την ώρα που η άτυχη γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι της.

Στο ντοκουμέντο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, διακρίνεται η γυναίκα αφού έχει αποβιβαστεί από ταξί να εισέρχεται στην αυλή του σπιτιού της, όπου της επιτίθενται οι ανήλικοι για να της κλέψουν την τσάντα.

Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί ελαφρά στο πρόσωπο. Χρειάστηκε μάλιστα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για περαιτέρω περίθαλψη.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Σπάρτη: Επίθεση ανήλικων αθιγγάνων σε 82χρονη για να της κλέψουν την τσάντα - Βίντεο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: