6 Ιαν 2018

Ξανά βγήκαν οι ακτιβίστριες στο κλαρί και στο μεροκάματο, διαμαρτυρήθηκαν κατά του Ερντογάν (βίντεο)

Ξανά βγήκαν οι ακτιβίστριες για το μεροκάματο, διαμαρτυρήθηκαν κατά του Ερντογάν  (βίντεο)

Γυμνόστηθη διαμαρτυρία κατά του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πραγματοποίησαν μέλη της FEMEN στο Παρίσι, καταγγέλλοντας τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Τουρκία.

Τα μέλη των FEMEN φώναξαν συνθήματα κατά του Ερντογάν κοντά στο Μέγαρο των Ηλυσίων όπου ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν υποδέχτηκε τον Τούρκο ομόλογό του.

<Οι τέσσερις γυμνόστηθες ακτιβίστριες, ντυμένες σαν σερβιτόρες, «καλωσόρισαν» τον Ερντογάν με ένα «κανιβαλικό μενού» που περιείχε τις διάφορες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που λαμβάνουν χώρα συστηματικά στην Τουρκία./p>

Δείτε το βίντεο, ποσά να τις πληρώνουν άραγε για να ξεφτιλίζουν την γυναικά και κάθε έννοια ηθικής ? το πρόβλημα ειναι οτι ολα αυτα τα "κινήματα" υποκινούνται απο την μασονία

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ξανά βγήκαν οι ακτιβίστριες στο κλαρί και στο μεροκάματο, διαμαρτυρήθηκαν κατά του Ερντογάν (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: