6 Ιαν 2018

Το μυστήριο από το κίτρινο γυαλί της Λιβυκής ερήμου και οι ηλιθιότητες των “ειδικών ”!!!

Το μυστήριο από το κίτρινο γυαλί της Λιβυκής ερήμου  και οι ηλιθιότητες των “ειδικών ”!!!

Το μυστήριο από το κίτρινο γυαλί της Λιβυκής ερήμου

Το γυαλί της Λιβυκής Ερήμου έχει ένα ιδιαίτερο, κίτρινο χρώμα και συναντάται σε μία περιοχή 6000 τετραγωνικών χιλιομέτρων, στην Ερημο Σαχάρα, με τις μεγαλύτερες ποσότητες του, να έχουν βρεθεί στην Λιβυκή Ερημο.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, σχηματίστηκε, περίπου 26 με 28 εκατομμύρια πριν και χρησιμοποιήθηκε από τους αρχαίους λαούς της περιοχής, αρχικά, σαν εργαλείο. Υπολογίζεται ότι πάνω από χίλιοι τόνοι του κίτρινου γυαλιού είναι διασκορπισμένοι σε μια επιφάνεια που έχει το μέγεθος της Ιρλανδίας.

Τα περισσότερα ευρήματα έχουν το μέγεθος ενός βότσαλου ενώ το μεγαλύτερο που έχει ποτέ βρεθεί ζύγιζε 26 κιλά.Ο σχηματισμός γυαλιού είναι ένα σύνηθες φαινόμενο και συναντάται εκεί που έχει σημειωθεί πτώση μετεωρίτη. Ωστόσο, απουσία κρατήρα στην περιοχή δείχνει ότι δεν έχει σημειωθεί πτώση στην συγκεκριμένη περιοχή.

Ωστόσο υπάρχει και άλλη θεωρία. Σύμφωνα με τον Jan Kramers, καθηγητή γεωλογίας στο Πανεπιστήμιο του Γιοχάνεσμπουργκ και τις έρευνες που διεξήγαγε, πριν από περίπου 28 εκατομμύρια χρόνια, ένας κομήτης εξερράγη πάνω από την Αίγυπτο. Οι 2000 βαθμοί Κελσίου του ωστικού του κύματος της έκρηξης έλιωσαν την άμμο στη Σαχάρα και σχηματίστηκαν οι άφθονες ποσότητες του κίτρινου γυαλιού.iefimerida.gr

Σαν τον άλλον "επιστήμονα" - Παγκόσμιας εμβέλειας γενετιστής μίλησε ΣΟΚ! Οι σύγχρονοι Έλληνες είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων
Και μιλάει για ερευνά εκ παρατηρήσεως και οχι ουσιαστικής δηλαδή με αναλύσεις DNA! η δημοσιευμένη την έρευνα του και οχι ανάλυση στοιχείων δείχνει την τραγική κατάσταση που επικρατεί με τους δήθεν "ειδικούς" που έχουν άπλα τίτλους ! και βαράνε προσοχή στο σύστημα, την "ερευνά" του μπορεί να την κάνει ο καθένας χωρις να ειναι "Παγκόσμιας εμβέλειας γενετιστής" ούτε καν να έχει σπουδάσει γενετική ! ειναι άκυρη και καθοδηγούμενη!βάζουν τάχα ειδικούς να λένε ηλιθιότητες

Πάμε τώρα και στον καθηγητή γεωλογίας στο Πανεπιστήμιο του Γιοχάνεσμπουργκ:Jan Kramers!το ωστικό κύμα της έκρηξης έλιωσαν την άμμο στη Σαχάρα σχηματίστηκαν οι άφθονες ποσότητες του κίτρινου γυαλιού! ένας κομήτης εξερράγη πάνω από την Αίγυπτο ως δια μαγείας ! στην έκρηξη της Τουνγκούσκα γιατί δεν έγινε το ίδιο? ποιος του είπε οτι ηταν έρημο εκεί πριν την έκρηξη?και δεν έγινε έρημος μετά? αφού μελέτες στην σφίγγα της Γκίζας λένε οτι κάποτε είχε τροπικό κλήμα εκεί, για να φτάσει μια έκρηξη να λιώσει το έδαφος και να προκαλέσει το κίτρινο γυαλί και να μετατρέψει σε έρημο, μια τετοια έκταση, υπάρχει μονο μια: η πυρηνική! σωστά είχαν πέσει πυρηνικά εκεί κάποτε, αφού κίτρινο γυαλί έχει βρεθεί σε τοποθεσίες που έχουν γίνει πυρηνικές δόκιμες .

Αυτοί όλοι λοιπόν "οι ειδικοί" παίρνουν μονο τα στοιχειά που τους βολεύουν! και οχι όλα τα διαθέσιμα στοιχειά, αρκεί που έχουν τίτλους και το παίζουν ειδικοί ! σαν τον άλλο σε μια άλλη ιστοσελίδα που ηταν χάλια απο καθε άποψη και πολύ "βάρια": έμενα θα μου πεις? έχω σπουδάσει προγραμματιστής! και του λέω κοιτά τον κωδικά εδώ, οχι δεν το έχει φτιάξει "προγραμματιστής" ούτε έχω σπουδάσει κάτι πάνω σε αυτο! μα ούτε και ασχολούμαι χρονιά!πάλι καλα που υπάρχουν άξιοι Web Developer και φτιάχνουν πρότυπα και τα παίρνουν οι άσχετοι με πτυχία ως δικά τους! αυτο ειναι το πρόβλημα σήμερα παντού! έχουν τίτλους και πτυχία άτομα που δεν έπρεπε να έχουν ούτε τίτλους ούτε πτυχία καν! σε όλους τους τομείς ειδικά σε αυτούς που έχουν επιρροή σε όλους, άτομα σε θέσεις κλειδιά που δεν έπρεπε καν να βρίσκονται εκεί ... ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Το μυστήριο από το κίτρινο γυαλί της Λιβυκής ερήμου και οι ηλιθιότητες των “ειδικών ”!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: