6 Ιαν 2018

Τορόντο: Η στιγμή που πιάνει φωτιά φτερό αεροσκάφους έπειτα από σύγκρουση με άλλο (βίντεο)

Τορόντο: Η στιγμή που πιάνει φωτιά φτερό αεροσκάφους έπειτα από σύγκρουση με άλλο (βίντεο)

Στιγμές αγωνίας έζησαν επιβάτες αεροσκάφους στο Τορόντο, αλλά ευτυχώς η περιπέτειά τους είχε αίσιο τέλος, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Δύο αεροσκάφη συγκρούστηκαν στο αεροδρόμιο. Επιβάτης του ενός κατέγραψε σε βίντεο τη στιγμή που ξέσπασε φωτιά στο φτερό του αεροσκάφους, αλλά και την αναστάτωση του κόσμου, καθώς πολλοί είχαν σηκωθεί από τις θέσεις τους, άλλοι ούρλιαζαν και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει.

Η WetJet ανακοίνωσε μία πτήση που είχε προσγειωθεί από το Κανκούν του Μεξικό, με 168 επιβάτες και 6μελές πλήρωμα, περίμενε να κατευθυνθεί σε πύλη, όταν το χτύπησε αεροσκάφος της Sunwing, που απομακρυνόταν από πύλη, στο οποίο δεν υπήρχαν επιβάτες.

Αμέσως, ο πιλότος του πρώτου αεροσκάφους ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου και έδωσε εντολή εκκένωσης. Οι επιβάτες το εγκατέλειψαν μέσω της τσουλήθρας έκτακτης εκκένωσης, σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά δεν υπήρξαν άλλα απρόοπτα και τραυματισμοί.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τορόντο: Η στιγμή που πιάνει φωτιά φτερό αεροσκάφους έπειτα από σύγκρουση με άλλο (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: