Απίστευτη ταλαιπωρία για τους οδηγούς -απο πλήρως ελεγχόμενα συνδικάτα

Ο καλύτερος τρόπος να ελέγχεις την αντιπολίτευση είναι να την καθοδηγείς, οποιος θέλει να νομίζει οτι κάτι κάνει ας πάει στο ΠΑΜΕ άλλο ένα κομμουνιστικό πλοκάμι που έχει κλείσει χιλιαδες εργοστάσια ! για του λογού το αληθές ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του ΚΚΕ 1961 και γενικά τα συνδικάτα ειναι εβραϊκή επινόηση, με αλλα λογία οι ίδιοι κάνουν απεργίες για όσους έχουν την ψευδαίσθηση οτι κάτι κάνουν ,μερικά παραδείγματα: Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί δίποδα αιγοπρόβατα στην αυριανή απεργία κατά της.. πολιτικής!,O ΣΎΡΙΖΑ κάνει απεργία κατά του ΣΥΡΙΖΑ το δούλεμα έχει σπάσει ολα τα όρια !, γιαυτό κατέβηκαν ορδές ηλίθιοι υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ στο σύνταγμα πριν βγει. Όλα αυτα τα αποκόμματα (κομμουνιστικά πλοκάμια )και τα συνδικάτα έχουν ένα κοινό: μιλάνε για "φασίστες και ναζι" και όσοι λένε αυτές τις λέξεις κλειδιά έχουν την εβραϊκή σφραγίδα. Το "δίκαιο του εργάτη" όταν κανένας Εβραίος δεν ειναι εργάτης!

Γιαυτό δεν έκαναν τίποτα όταν έβαλαν μισθοφόρο ξένο στρατό να συλλάβει τα στελέχη της Χ.Α οπως είχαν κάνει με τον Παπαδόπουλο, και δεν κουνήθηκε φύλλο,που έχει ξανά γίνει υποστηρικτής μιας ομάδας η κόμματος να σκοτώνει και να κατηγορείτε όλη η ομάδα ?οι αριστεροί έχουν σκοτώσει τοσο κόσμο απο το 74 και μετά,όλες οι αληθινές εγκληματικές οργανώσεις ειναι αριστερές,και εχουν και στενές σχέσεις με ΣΥΡΙΖΑ που υποστηρίζουν εγκληματίες! γιατί δεν θεωρείτε εγκληματική οργάνωση ο ΣΥΡΙΖΑ? .

«Ακίνητα» τα αυτοκίνητα στους μεγαλύτερους οδικούς άξονες - Προβλήματα και στην Αττική Οδό - Στις 12 το συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ, στις 6 το απόγευμα ΓΣΕΕ και ΠΑΜΕ. Νέα ημέρα ταλαιπωρίας η Δευτέρα για τους οδηγούς καθώς οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζόμενων στα Μέσα Μεταφοράς και οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν μετατρέψει από νωρίς και πάλι σε «κόλαση» το κέντρο της Αθήνας.

Τα συνδικάτα που αντιδρούν στη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της 3ης αξιολόγησης και κυρίως στη διάταξη που περιορίζει το απεργιακό δικαίωμα θα πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις το απόγευμα, την ώρα που αναμένεται να τεθεί σε ψηφοφορία στη Βουλή το επίμαχο νομοσχέδιο.

Ακινητοποιημένα θα μείνουν για 24 ώρες όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: μετρό, ηλεκτρικός, τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ.
Όσο περνάει η ώρα τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα για τους οδηγούς σε όλους τους κεντρικούς οδικούς άξονες:
- Στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα στην κάθοδο από τον κόμβο της Αττικής Οδού έως το Αιγάλεω και την άνοδο από του Ρέντη έως την Αττική οδό

- στην Αττική Οδό από το ύψος της Αγίας Παρασκευής στην περιφερειακή Υμηττού έως τον κόμβο Κηφισίας στο ρεύμα προς Ελευσίνα και στο ρεύμα προς Κατεχάκη από τη Μεταμόρφωση μέχρι τον κόμβο Κηφισίας
- στην Κηφισίας από το ύψος του Ψυχικού μέχρι τον κόμβο των Αμπελοκήπων στο ρεύμα προς το κέντρο της Αθήνας
- στη Μεσογείων από την Αγία Παρασκευή μέχρι τη Φειδιππίδου

- στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Αθήνα από την Αττική Οδό μέχρι την Κηφισίας
- στον άξονα Αρδηττού-Βασιλέως Κωνσταντίνου-Βασιλίσσης Σοφίας
- στη Βασιλίσσης Σοφίας προς Αθήνα από τον κόμβο των Αμπελοκήπων μέχρι το Σύνταγμα
- στη Συγγρού στην άνοδο από το ύψος του Νέου Κόσμου
- στην Ηλιουπόλεως από το ύψος της Ηλιούπολης
- στους κεντρικούς δρόμους του Παγκρατίου
- στην άνοδο της Πειραιώς από το ύψος της Πέτρου Ράλλη
- στην Πέτρου Ράλλη
Η κίνηση όπως αποτυπώνεται στις 9:40 το πρωί

Κανονικά θα εκτελούνται μόνο τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του προαστιακού.
Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας έχουν εξαγγείλει 3ωρη στάση εργασίας 12μμ-3μμ με αποτέλεσμα οι πτήσεις να αναβληθούν η να τροποποιηθούν.Οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες του δημοσίου και στα δημόσια νοσοκομεία έχουν εξαγγείλει στάση εργασίας από τις 12μμ έως τη λήξη της βάρδιας.

Από τις 9 έως τις 11 το πρωί στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν και οι δικαστικοί λειτουργοί.
Η ΑΔΕΔΥ στο πλαίσιο της στάσης εργασίας που πραγματοποιεί καλεί τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 12.μμ Η ΓΣΕΕ που έχει αποστείλει υπόμνημα στους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου στο οποίο αναλύει το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα στην απεργία έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στο Σύνταγμα τη Δευτέρα στις 6μμ.

Την ίδια ώρα θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση και το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.
Τα συνδικάτα καταγγέλλουν πως το «εκτρωματικό πολυνομοσχέδιο διαλύει τα τελευταία υπολείμματα κοινωνικού κράτους, που είχαν διασωθεί από την 7χρονη μνημονιακή θύελλα και επιδιώκει τον περιορισμό του συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος της απεργίας»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications