24 Ιαν 2018

ΣΠΙΡΤΖΗΣ: ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΡΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ

ΣΠΙΡΤΖΗΣ: ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΡΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ

Mέσα στον Φεβρουάριο θα κλείσουν οι μπάρες στα μέσα μεταφοράς διαβεβαιώνει ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, εκτιμώντας ότι και τα τελευταία εμπόδια που υπάρχουν θα έχουν ξεπεραστεί μέχρι τότε, ενώ για όσον αφορά τις απώλειες του ΟΑΣΑ υπογράμμισε ότι «τα προηγούμενα χρόνια έχανε 65-70 εκατ. ευρώ από τα πλαστά εισιτήρια».

Σχετικά με το ζήτημα των διοδίων σε Βαρυμπόμπη και Άγιο Στέφανο δήλωσε ότι δεν θα μπουν, διευκρινίζοντας ότι «εκεί που προβλεπόταν από τις συμβάσεις του 2006 να γίνουν σταθμοί διοδίων και δεν έχουν γίνει, αυτά τα έξοδα πληρώνονται από το Δημόσιο».

Αναφερόμενος στο κίνημα «Δεν πληρώνω», ο κ. Σπίρτζης υποστήριξε ότι «ένα μεγάλο μέρος του ''δεν πληρώνω'' δεν ήταν λάθος, γιατί δεν υπήρχε ένα δίκαιο σύστημα τιμολόγησης και δεν υπάρχει ακόμα στις συμβάσεις».

«Πριν το δεν πληρώνω υπήρχε το κίνημα του πληρώνω πολλά περισσότερα, και αυτό αφορούσε το κόστος των έργων», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Μεταφορών.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΣΠΙΡΤΖΗΣ: ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΡΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: