Σοκαρισμένη η Κεφαλλονιά από την σατανιστική αυτοκτονία του ζευγαριού (εικόνες, βίντεο)
Σοκαρισμένη η Κεφαλλονιά από την σατανιστική αυτοκτονία του ζευγαριού (εικόνες, βίντεο)

Δυστυχώς όπως όλα δείχνουν η περίπτωση του ζευγαριού που βρέθηκε να έχει αυτοκτονήσει στο σπίτι που νοίκιαζε στα Βλαχάτα της Κεφαλονιάς οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για σατανιστική διαδικασία που πήγε στραβά.
Οι δύο νέοι, ένας 30χρονος Γερμανός και μια 23χρονη Βουλγάρα, φαίνεται πως αυτοκτόνησαν κατά τη διάρκεια σατανιστικής τελετής, ενώ άγνωστο παραμένει εάν αυτός ήταν εξαρχής ο σκοπός τους, να «αυτοθυσιαστούν» δηλαδή στον Σατανά.

Παλιά σημάδια και ουλές στο σώμα της Λίλια Μποτούσεβα αποδεικνύουν πως η 23χρονη είχε συμμετάσχει ξανά σε τέτοιους είδους τελετές μαύρης μαγείας και αυτοτραυματισμών προς χάριν του «θεού Δαίμονα».
Η τελευταία της απόπειρα να «ευχαριστήσει» τον Εωσφόρο έφερε και το τέλος της ζωής της, αφού από τις χαρακιές στα χέρια της η αιμορραγία δεν σταματούσε και έτσι επήλθε ο θάνατος.

Με λίγα λεπτά διαφορά «έφυγε» και ο 30χρονος σύντροφός της που τη συνόδευε στην τελετή χαρακώνοντας και ο ίδιος τα χέρια του. Η αιμορραγία σε αυτόν όμως δεν επέφερε το θάνατο και μπροστά στη νεκρή κοπέλα του αποφάσισε να καρφώσει ένα μαχαίρι στην καρδιά του.
Προτίμησε να το κάνει, όχι στο σαλόνι εκεί που βρέθηκε νεκρή η 23χρονη, αλλά μέσα στη μπανιέρα, αφού πρώτα την γέμισε με νερό. Εκεί ξάπλωσε σε εμβρυική στάση και έμπηξε με δύναμη το μαχαίρι στο στήθος του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο θάνατός τους επήλθε το περασμένο Σάββατο, προπαραμονή Πρωτοχρονιάς δηλαδή λίγα 24ωρα πριν την πρώτη Πανσέληνο του χρόνου, που θεωρείται η φωτεινή του έτους και που συχνά σχετίζεται με τέτοιου είδους σατανιστικές τελετές.

Η 23χρονη Λίλια Μποτούσεβα από τη Βουλγαρία είχε εξαφανιστεί από τις 8 Ιουνίου 2017 και οι δικοί της την αναζητούσαν. Τα αδέρφια της είχαν ανεβάσει φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζητώντας από όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία ή με τους ίδιους. Δεν πίστευαν ποτέ ότι η αγαπημένη τους Λίλιαν θα είχε ακολουθήσει τον Γερμανό Κέρστεν μέχρι την Κεφαλονιά και στη συνέχεια στο θάνατο...
Ο 30χρονος, που είχε ενοικιάσει αυτοκίνητο από τη Γερμανία, επειδή δεν το επέστρεψε στην εταιρεία ενοικιάσεων, είχε βάλει πλαστές πινακίδες. Με αυτό το όχημα έφθασαν στην Κεφαλονιά, για να καταλήξουν στο σπίτι που βρήκαν στα Βλαχάτα.
Σύμφωνα με αστυνομικούς, το ζευγάρι είχε κλειστεί στο σπίτι και το περασμένο Σάββατο ξεκίνησαν ένα είδος τελετής μαύρης μαγείας με αυτοτραυματισμούς.

Όπως εξήγησε η ιατροδικαστής και τα δυο άτομα είχαν τραύματα στα χέρια τους από δυο διαφορετικές φαλτσέτες.
Η 23χρονη κοπέλα, όπως μαρτυρούν και φωτογραφίες της στο facebook, είχε μια ιδιαίτερη έλξη για το σατανισμό. Μάλιστα πάνω της βρέθηκε και ένα μεταγιόν με την πεντάλφα, το οποίο είχε ποστάρει ουκ ολίγες φορές και στο προφίλ της.
Οι δικοί της που την αναζητούσαν πίστευαν πως η ζωή της κινδυνεύει αφού είχαν υποψίες ότι είχε μπλέξει με οργάνωση που σχετίζεται με σατανιστικές τελετές.

Η τελετή αυτοτραυματισμών, για χάρη του Εωσφόρου δεν είχε αίσιο τέλος για το ζευγάρι. Σύμφωνα και με την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα, ο 30χρονος και η 23χρονη άρχισαν να αυτοτραυματίζονται με τις φαλτσέτες κυρίως στα χέρια. Η αιμορραγία της κοπέλας ήταν τέτοια που επέφερε το θάνατο, ενώ ο 30χρονος που φαίνεται πως προσπάθησε να τη βοηθήσει, δεν είχε πεθάνει από τους αυτοτραυματισμούς αυτούς. Μόλις είδε νεκρή την κοπέλα, κατευθύνθηκε στο μπάνιο, μπήκε στη μπανιέρα τη γέμισε με νερό και κάρφωσε ένα μαχαίρι στην καρδιά του - έτσι επήλθε ο θάνατός του...

Οι απέλπιδες προσπάθειες του πατέρα και των αδελφών της να βρουν την κοπέλα ζωντανή
Με την 23χρονη, που ήταν γεννημένη στην πόλη Σλίβεν της Βουλγαρίας και σπούδαζε στη Γερμανία, είχε ασχοληθεί και η Ιντερπολ με σήμα της αφού τη θεωρούσε εξαφανισμένη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα επρόκειτο να επιστρέψει στις 8 Ιουνίου αεροπορικώς από τη Λειψία στη Βουλγαρία αλλά εκείνη την ημέρα χάθηκαν τα ίχνη της.

Στη σελίδα της στο facebook φίλοι και συγγενείς αναρτούσαν συνεχώς φωτογραφίες της ενώ την παρακαλούσαν να επικοινωνήσει μαζί τους, αφού αγωνιούσαν για την τύχη της.
Στις 18 Ιουνίου ο αδερφός της Μάρτιν περιέγραφε την αδερφή του δίνοντας και τη λεπτομέρεια με το τατουάζ που έχει στον ώμο της ζητώντας από όποιον γνωρίζει κάτι να τον ειδοποιήσει. Στις 7 Ιουλίου και πάλι ο αδερφός της Μάρτιν στο λογαριασμό της Λίλια στο facebook ζητούσε από όποιον γνωρίζει κάτι για την μικρή του αδερφή να ενημερώσει την αστυνομία ή τον ίδιο.

Στις 21 Ιουνίου, έκκληση για βοήθεια είχε κάνει στο facebook η αδελφή της Μίλα, ενώ στις 8 Αυγούστου 2017 ο πατέρας της Κρίστο ανέβασε μια είδηση στον λογαριασμό της Λιλια ενημερώνοντας ότι ο επικεφαλής της αστυνομίας που ερευνούσε την εξαφάνιση της κόρης του είχε καταφέρει να την εντοπίσει στο τηλέφωνο και του είπε πως είναι καλά αλλά θέλει να μείνει μόνη της.

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι στην Κεφαλονιά
Την ίδια ώρα στην Κεφαλονιά οι κάτοικοι στο χωριό Βλαχάτα δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν πως το ζευγάρι αυτό ήρθε στο νησί τους για να πεθάνει. Η έγκυος ιδιοκτήτρια του σπιτιού μέσα στο οποίο βρήκε νεκρούς τον 30χρονο Γερμανό και την 23χρονη Βουλγάρα, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Οι εικόνες που αντίκρισε θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό της, αφού όταν άνοιξε την πόρτα του σπιτιού για να δει αν το ζευγάρι που είχε κλείσει το σπίτι μέσω της πλατφόρμας Airbnb είχε φύγει, όπως ήταν συμφωνημένο, αντίκρισε στον καναπέ την κοπέλα σκεπασμένη με μια κουβέρτα, ενώ δίπλα της ήταν πετσέτες με αίματα.

Οι πατημασιές από αίμα την οδήγησαν στο μπάνιο του σπιτιού και εκεί σε μια λίμνη αίματος μέσα στην μπανιέρα αντίκρισε σε εμβρυική στάση τον άνδρα νεκρό. Ένα κουζινομάχαιρο ήταν καρφωμένο στην καρδιά του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications