24 Ιαν 2018

Η αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας μας λέει ένα «απλό κόλπο» για να γλιτώνουμε τα πρόστιμα ταχύτητας

Η αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας μας λέει ένα «απλό κόλπο» για να γλιτώνουμε τα πρόστιμα ταχύτητας

«Η αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας μας λέει ένα «απλό κόλπο» για να γλιτώνουμε τα πρόστιμα ταχύτητας»

Όταν σε «τσιμπήσει» το ραντάρ της τροχαίας να έχεις υπερβεί το όριο ταχύτητας, τότε οι δικαιολογίες εκτοξεύονται βροχή.

Μόνο που σπανίως γίνονται πιστευτές, καθώς οι παραβάτες δεν πρωτοτυπούν κατά κανέναν τρόπο και οι αστυνομικοί τα έχουν ξανακούσει αυτά τόσες και τόσες φορές.

Τα όρια ταχύτητας υπάρχουν εξάλλου για έναν καλό λόγο και όλοι οφείλουμε να τα σεβόμαστε.

Μόνο που η αστυνομία κομητείας της Νέας Ζηλανδίας (Waikato)κουράστηκε τόσο με τα καμώματα των παραβατών που μοιράστηκε μαζί τους ένα μυστικό, ένα «απλό κόλπο» όπως λέει, για να μην τους πιάνουν τα ραντάρ της.

Γράφοντας στη σελίδα τους στο Facebook, εξομολογούνται λοιπόν το μεγάλο μυστικό, το οποίο μας λένε μάλιστα ισχύει διεθνώς, σε κάθε χώρα του πλανήτη:

«Είναι εντελώς έξυπνο», αρχίζουν. Και να πώς γίνεται το μαγικό:

«1. Κοίτα καλά τα σήματα στον δρόμο που σου δείχνουν το όριο ταχύτητας. Το νούμερο που βλέπεις είναι η ανώτατη ταχύτητα που μπορείς να πας. Είτε είσαι με τα πόδια είτε με ποδήλατο είτε με αμάξι.

2. Προσπάθησε να βρεις το ταχύμετρο [κοντέρ] του αυτοκινήτου σου. Συνήθως θα το βρεις κάπου μπροστά από το κάθισμα του οδηγού, στο ταμπλό. Έχει ένα βελάκι που δείχνει το νούμερο που αντικατοπτρίζει την ταχύτητα του αυτοκινήτου …

3. Το τελευταίο αυτό σημείο είναι επίσης και το δυσκολότερο. Ρύθμισε την ταχύτητά σου ανάλογα με το οδικό σήμα. Η αστυνομία δεν μπορεί να σου κόψει πρόστιμο αν δεν οδηγείς πάνω από αυτό το νουμεράκι»!

Μας τρολάρει φυσικά ! Και σημειώνει μάλιστα με νόημα στο τέλος: «Περιέργως, φαίνεται πως υπάρχουν αναπάντεχα πολλοί λίγοι που γνωρίζουν το απλό αλλά δαιμόνιο αυτό τρικ»…newsbeast.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Η αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας μας λέει ένα «απλό κόλπο» για να γλιτώνουμε τα πρόστιμα ταχύτητας
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: