31 Ιαν 2018

Προσαγωγή του Στέλιου Διονυσίου - Χτύπησε τροχονόμο παραβιάζοντας τα μέτρα ασφαλείας για τον πρόεδρο του Ισραήλ

Προσαγωγή του Στέλιου Διονυσίου - Χτύπησε τροχονόμο παραβιάζοντας τα μέτρα ασφαλείας για τον πρόεδρο του Ισραήλ

Ένα δυσάρεστο συμβάν, με πρωταγωνιστή πασίγνωστο ερμηνευτή του λαϊκού πενταγράμμου, συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης. Πρωταγωνιστής ο Στέλιος Διονυσίου, γιος του αείμνηστου Στράτου Διονύσιου ο οποίος και προσήχθη στο Α.Τ. Αμπελοκήπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής επιχείρησε να παραβιάσει τα μέτρα ασφαλείας που ήταν σε ισχύ στο κέντρο της Αθήνας λόγω της παρουσίας του Ισραηλινού προέδρου.

Πιο αναλυτικά, στη συμβολή της Βασιλίσσης Σοφίας με τον οδό Δορυλαίου, κατέβηκε από το Ι.Χ. αυτοκίνητο του έσκισε την κορδέλα της Αστυνομίας που είχε τοποθετηθεί στο σημείο, γύρισε στο όχημα του γκάζωσε με αποτέλεσμα να χτυπήσει με τον καθρέφτη έναν αστυνομικό ο οποίος επιχείρησε να τον σταματήσει.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής σταμάτησε και ο αστυνομικός τον προσήγαγε στο Α.Τ. Αμπελοκήπων για τα περαιτέρω.reader.gr

Μπαλάσκας Σταύρος:ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΟΥ ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΧΥΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΡΕΣΤΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΚΑΙ ΚΑΘΥΒΡΙΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ.......ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ .

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Προσαγωγή του Στέλιου Διονυσίου - Χτύπησε τροχονόμο παραβιάζοντας τα μέτρα ασφαλείας για τον πρόεδρο του Ισραήλ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: