31 Ιαν 2018

Ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του Στέλιου Διονυσίου - Ο ίδιος κάνει λόγο μόνο για λεκτική αντιδικία με τον τροχονόμο

Ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του Στέλιου Διονυσίου - Ο ίδιος κάνει λόγο μόνο για λεκτική αντιδικία με τον τροχονόμο

Το δρόμο για το Αυτόφωρο «έδειξε» ο εισαγγελέας στον Στέλιο Διονυσίου ο οποίος οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων μετά από το χθεσινό επεισόδιο με τροχονόμο στο κέντρο της Αθήνας. [Δείτε εδώ το περιστατικό αλλά και τι δηλώνουν οι αστυνομικοί]

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του γνωστού τραγουδιστή ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της εξύβρισης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της απείθειας και τον παρέπεμψε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Ο Στέλιος Διονυσίου αρνείται ότι χτύπησε τον τροχονόμο με τον καθρέπτη του αυτοκινήτου του στην προσπάθεια του να παραβιάσει το μπλόκο της τροχαίας. Μάλιστα, κάνει λόγο για λεκτική αντιδικία ενώ έχει στραφεί σε βάρος του τροχονόμου καταθέτοντας μήνυση για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση.

«Ήταν μια κακή εκτίμηση του κ. Ανδρέου» σχολίασε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του τραγουδιστή Βασίλης Καπερνάρος, αναφερόμενος στην δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του εντολέα του.

«Του ζητήσαμε να περιμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση για να προστατεύσουμε τη Δικαιοσύνη» πρόσθεσε ο κ. Καπερνάρος επισημαίνοντας πως οι αστυνομικοί δεν επιβεβαιώνουν στις καταθέσεις τους ότι ο τραγουδιστής χτύπησε τον συνάδελφο τους.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του Στέλιου Διονυσίου - Ο ίδιος κάνει λόγο μόνο για λεκτική αντιδικία με τον τροχονόμο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: