18 Ιαν 2018

Παραιτήθηκε ο διευθυντής του σχολείου μετά τις καταγγελίες γονέων για άσεμνες χειρονομίες στα παιδιά τους

Παραιτήθηκε ο διευθυντής του σχολείου μετά τις καταγγελίες γονέων για άσεμνες χειρονομίες στα παιδιά τους

Παραιτήθηκε από τη θέση του διευθυντή του δημοτικού σχολείου Νέων Στύρων Ευβοίας ο εκπαιδευτικός, σε βάρος του οποίου υπήρξαν καταγγελίες γονέων στον Realfm 97,8 για άσεμνες χειρονομίες στα παιδιά τους.

Αυτό μετέδωσε ο Μάνος Νιφλής στην εκπομπή του στον Realfm 97,8, που χθες αποκάλυψε την υπόθεση.

Στην εκπομπή μίλησε και σήμερα η Κατερίνα Γεωργίου , μητέρα παιδιού που πηγαίνει στο δημοτικό σχολείο των Νέων Στύρων και το οποίο έχει πέσει θύμα, όπως καταγγέλλει, της άσεμνης και απρεπούς συμπεριφοράς του διευθυντή. Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες περί παραίτησης, είπε: «Ενοχλήσαμε τη διεύθυνση πρωτοβάθμια εκπαίδευσης και μας είπαν ότι παραιτήθηκε. Αλλά παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του ως διευθυντής, όχι ως δάσκαλος ή οτιδήποτε άλλο»

Σήμερα, όπως τόνισε η κ. Γεωργίου, το δημοτικό στα Νέα Στύρα δεν λειτουργεί, καθώς οι γονείς αποφάσισαν να μην στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο. «Όλοι επιμένουμε να ολοκληρωθεί γρήγορα η ΕΔΕ, γι΄ αυτό και δεν έχουμε αφήσει τα παιδιά μας σήμερα να πάνε στο σχολείο, μέχρι να τελειώσει όλο αυτό. Το σχολείο σήμερα δεν λειτουργεί. Από τους 90 μαθητές, οι 80 τουλάχιστον δεν ήρθαν» , σημείωσε.

Αυτό, υπογράμμισε η κ. Γεωργίου, έγινε κατόπιν εισήγησης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. «Ενημερώσαμε ότι η πρωτοβάθμια δεν έχει απαντήσει σε κανένα τηλέφωνο και σε κανένα χαρτί. Και σήμερα τους ρωτήσαμε “μπορείτε να μας στείλετε γραπτώς ότι παραιτήθηκε ο κύριος αυτός;”. Όχι, μας είπαν, “δεν υπάρχει περίπτωση να σας στείλουμε χαρτί ακόμα”».

«Αυτό που κοιτάξαμε να διερευνήσουμε είναι για ποιον λόγο τα παιδιά μας, από τη στιγμή που τους άγγιξε, εκεί που τους άγγιξε, αισθάνθηκαν άσχημα. Ούτε καταγγέλλουμε τον άνθρωπο, ούτε έχουμε, ούτε είχαμε κάτι μαζί του. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μάθουμε για ποιον λόγο τα παιδιά μας αισθάνθηκαν άσχημα από τη στιγμή που αυτός ο άνθρωπος ήρθε σε επαφή μαζί τους» πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:


Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Παραιτήθηκε ο διευθυντής του σχολείου μετά τις καταγγελίες γονέων για άσεμνες χειρονομίες στα παιδιά τους
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: