18 Ιαν 2018

Κουκουλοφόροι έσπασαν περιπολικό στο κέντρο της Αθήνας

Κουκουλοφόροι έσπασαν περιπολικό στο κέντρο της Αθήνας

Πρόσωπο με πρόσωπο με πέντε κουκουλοφόρους, βρέθηκε χθες το μεσημέρι, το πλήρωμα της Άμεσης Δράσης, το οποίο είχε κληθεί για διάρρηξη σε ένα κατάστημα, επί της οδού Πατησίων και Αντωνιάδου.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο και έλεγξαν το περιστατικό, στη συνέχεια, επέστρεψαν στο όχημα τους για να αποχωρήσουν.

Τη στιγμή εκείνη, όμως, γύρω από το περιπολικό, εμφανίστηκαν πέντε άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, οι οποίοι με τα καδρόνια που κρατούσαν στα χέρια τους, άρχισαν να σπάνε το περιπολικό, με συνέπεια να προξενήσουν σοβαρές υλικές ζημιές στο όχημα, δίχως να τραυματίσουν τους αστυνομικούς.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Κουκουλοφόροι έσπασαν περιπολικό στο κέντρο της Αθήνας
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: