Όργωνε το χωράφι στα Σκόπια όταν Βρήκε Αυτό το Κουτί. Το Άνοιξε...
 Όργωνε το χωράφι στα Σκόπια όταν Βρήκε Αυτό το Κουτί. Το Άνοιξε...

Η Trayche Draganov βουλγαρικής καταγωγής ενώ όργωνε το χωράφι της στο μικρό χωριό Νόβο Σέλο στα Σκόπια ανακάλυψε ένα αλυσοδεμένο κουτί που περιείχε ένα περίεργο κρανίο…

Αυτό την τρομοκράτησε υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για κρανίο λυκανθρώπου!

Ο μύθος του λυκανθρώπου στα βαλκάνια ήταν διαδεδομένος μέχρι πρόσφατα. Όταν οι άνθρωποι ερχόταν σε επαφή με τέτοια «όντα» και τα σκότωναν, έκοβαν το κεφάλι και έκαιγαν το σώμα του θηρίου ύστερα από εξορκισμό. Όποιος μετά έβρισκε το κεφάλι του τότε αυτός, αφού πέθαινε θα ξαναερχόταν στην ζωή ως …λυκάνθρωπος.

Ο κ Draganov δήλωσε στην ιστοσελίδα Ancient Origins: «Λένε ότι θα ξαναγεννηθώ ως λυκάνθρωπος. Αν αυτή είναι η μοίρα μου, τότε ας γίνει…»

Το κρανίο του «λυκανθρώπου» που βρέθηκε στο κουτί
Το κρανίο μοιάζει με λύκου, αλλά με διευρυμένο μέτωπο που απαντάται μόνο στα πρωτεύοντα θηλαστικά, όπως στους ανθρώπους, τους γορίλες και τους πιθήκους.

Κρανίο λύκου

Πολλοί δεν πείστηκαν από το εύρημα της κ Draganov λέγοντας ότι πρόκειται για μια απάτη, εν μέσω των ισχυρισμών ότι το ξύλινο κουτί που φέρεται να βρήκε, δεν φαίνεται να είναι τόσο σάπιο όσο θα περίμενε κανείς αν είχε θαφτεί στη λάσπη και επίσης ότι το άχυρο μέσα στο κουτί φαίνεται να είναι φρέσκο.

Άλλοι θεωρούν ότι είναι κρανίο μπαμπουίνου.
Αλλά ο ιστορικός Φιλίπ Γκάνεφ, ο οποίος φωτογράφησε το κρανίο και το έδειξε σε ειδικούς άγριας ζωής, είπε ότι το κρανίο πιθανώς να άνηκε σε ένα παραμορφωμένο λύκο που έπασχε από τη νόσο του Paget, η οποία προκαλεί στα κρανία των θηλαστικών αύξηση μεγέθους, έτσι μοιάζουν περισσότερο με του ανθρώπου.

diadrastika

Post A Comment:

1 comment

Luanείπε...

Ο κύριος Φιλίπ Γκάνεφ μπορεί να λέει ότι είχε κ ανεμοβλογιά ο λύκος ποιος ξέρει !?!??για αυτό βάλανε το κεφάλι του σε κουτί κ με λουκέτο θαμενο για να μην διαδόθει η αρρώστια, πρωσοπηκα μου μιαζει για κρανίο πεταλούδας η οποία είχε σπανιότατα αρρώστια. Δεν έχω σπουδάσει Κ ΕΥΤΗΧΟΣ γιατί θα έλεγα μαλακιες.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications