20 Ιαν 2018

Οι υποτιθέμενες εκρήξεις ακτίνων Γ - στέλνονται από εξωγήινους, λέει ο αστρονόμος του MIT

Οι υποτιθέμενες εκρήξεις ακτίνων Γ - στέλνονται από εξωγήινους, λέει ο αστρονόμος του MIT

Ένας ερευνητής πιστεύει ότι τα σήματα ακτίνων-γ αποστέλλονται από εξωγήινους πολιτισμούς σε μια προσπάθεια να κάνουν μια πρώτη επαφή με μια άλλη ζωή στο σύμπαν.

Ο Δρ John Ball , ένας αστρονόμος στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT), πιστεύει ότι οι παράξενες εκρήξεις περιέχουν πληροφορίες για τους πολιτισμούς σε μακρινούς κόσμους.

Σύμφωνα με ερευνητικό άρθρο με τίτλο " Gamma Ray Bursts (GRBs) ", δήλωσε ότι μια "έκρηξη" των δύο χιλιοστών του δευτερολέπτου περιέχει πληροφορίες.

Τα GRBs μπορούν να είναι σήματα που μεταδίδονται από εξωγήινους πολιτισμούς. Η χρονική μορφή των εκρήξεων στον πομπό είναι πιθανώς ένας απλός παλμός και τα σύνθετα σχήματα που βλέπουμε οφείλονται σε στρεβλώσεις, κυρίως σε βαρυτικούς φακούς.

Εξ όσων γνωρίζουμε, οι ακτίνες γάμμα προσφέρονται στο ευρύτερο εύρος ζώνης επικοινωνιών στο ηλεκτρομαγνητικό φάσμα ως το μοναδικό εφικτό τρόπο για την αποστολή μεγάλων ποσοτήτων πληροφοριών σε διαγαλαξιακές αποστάσεις, πιστεύει ακόμη ότι τα σήματα θα μπορούσαν να περιέχουν "σπόρους της ζωής" που μπορούν να αναπτυχθούν σε συγκεκριμένους πλανήτες.

Η έρευνα αυτή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από άλλους μη συμβατικούς ερευνητές αλλά και απο ερευνητές εξωγήινων για να αναζητήσουν αποδείξεις εξωγήινης ζωής.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Οι υποτιθέμενες εκρήξεις ακτίνων Γ - στέλνονται από εξωγήινους, λέει ο αστρονόμος του MIT
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: