30 Ιαν 2018

Τελικά κεντρικός ομιλητής του συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα θα ειναι Μίκης Θεοδωράκης!

Τελικά κεντρικός ομιλητής του συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα θα ειναι Μίκης Θεοδωράκης!

Μέτα τις απειλές,(βλέπε εδώ) εφάρμοσαν την άλλη τακτική: να βάλουν δικούς τους μέσα στο κόλπο!όπως κάνουν και άλλου χρονιά τώρα! να παριστάνουν τους πατριώτες! ο καλύτερος τρόπος να ελέγχεις την αντιπολίτευση είναι να την καθοδηγείς.
Ο Μίκης Θεοδωράκης κομμουνιστής και με βραβείο του κομμουνισμού : πρώην υπουργός, 4 φορές βουλευτής του "ελληνικού" κοινοβουλίου (με το Κ.Κ.Ε και την Ν.Δ) το Δεκέμβρη του 1944 ηταν στο ΕΑΜ- ΕΛΑΣ τιμημένος με το Βραβείο Ειρήνης Λένιν (1983)αυτόν βάζουν για κεντρικό ομιλητή του συλλαλητηρίου του ΕΑΜ- ΕΛΑΣ! άλλα μήπως ξέρουν τι έκανε και τι σημαίνει ΕΑΜ- ΕΛΑΣ? απο το 1974 και μετά στα σχολεία και όχι μονο διδάσκουν ιστορικά ψευδή και μαρξιστική προπαγάνδα.

Γράφουν σε μια απο τις πολλές αριστερές σελίδες τους:Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης (που θα ηταν ένα τίποτα χωρίς σπρώξιμο οπως κάθε κομμουνιστής),θα δώσει το «παρών» και θα εκφωνήσει ο ίδιος τον λόγο του - «Ιστορικής σημασίας» χαρακτηρίζει τα συλλαλητήρια σε συνέντευξή του στο «ΘΕΜΑ».

Όπως ανακοίνωσε η Συντονιστική Επιτροπή του συλλαλητηρίου ο Μίκης Θεοδωράκης θα εκφωνήσει ο ίδιος το λόγο του.

Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης με μία συνέντευξη-παρέμβαση στο «ΘΕΜΑ» επιχειρηματολογεί για τους λόγους για τους οποίους δεν θα πρέπει να περιλαμβάνεται ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων, υποστηρίζοντας ότι στη γειτονική χώρα «ακραίοι και μετριοπαθείς» ακολουθούν την ίδια αλυτρωτική ατζέντα, ενώ χαρακτηρίζει «κουτόχορτο» τις παραχωρήσεις Ζάεφ (μετονομασία αεροδρομίου και αυτοκινητοδρόμου) στο Νταβός.

Αναφερόμενος στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης το χαρακτήρισε ιστορικής σημασίας, τονίζοντας ότι «με τα μνημόνια και ειδικότερα αυτό της σημερινής κυβέρνησης η δυνατότητα αντίστασης του λαού μας έφτασε στο ναδίρ.

Το γεγονός αυτό ήταν επόμενο να μεγαλώσει τις κατακτητικές ορέξεις των αντιδραστικών κύκλων των γειτονικών μας χωρών (Αλβανία, Σκόπια, Τουρκία) που συνωμοτούν με τη βοήθεια των γνωστών διεθνών δυνάμεων εναντίον της εθνικής μας ακεραιότητας».

«Το όνομα “Μακεδονία” είναι το όχημα των ακραίων Σκοπιανών με το οποίο εκφράζονται οι πάντοτε ζωντανές και κυρίαρχες αλυτρωτικές βλέψεις που στοχεύουν στη δημιουργία της “Μακεδονίας του Αιγαίου” με την κατάκτηση της δυτικής Μακεδονίας μας, της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής.

Το όνομα λοιπόν της Μακεδονίας δεν είναι απλώς ένα όνομα, αλλά περιμένει την ελληνική ψήφο για να λάβει την ιστορική επιβεβαίωση που γνωρίζουν καλά ότι τους λείπει», συμπλήρωσε.

«Μακεδονία τα Σκόπια?..Γιατί σας κάνει εντύπωση?..Αυτή ήταν και είναι η επίσημη, διαχρονική θέση των εθνοπροδοτών του ΚΚΕ έτσι τα αποκαλούσαν οι συριζαίοι πάντα :

Η διαστρέβλωσις της αληθείας εγένετο επίσης συστηματικώς και από τους οργανωμένους εσωτερικούς εχθρούς του Έθνους.Επίσης δηλώ απεριφράστως ότι ουδεμία συννενόησις θα υπάρξη με τους απεργαζομένους τον εθνικόν όλεθρον κομμουνιστάς. Καθ” όλην την διάρκειαν τής τελευταίας εικοσιπενταετίας ή κομμουνιστική μειοψηφία δεν απέβλεπε παρά εις την ανατροπήν του κοινωνικού και πολιτικού καθεστώτος μας διά μέσων βίαιων και ύπουλων.H ηθική του είναι το ψεύδος και η προδοσία. - Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος στο Διάγγελμά του το έτος 1966.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τελικά κεντρικός ομιλητής του συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα θα ειναι Μίκης Θεοδωράκης!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: