24 Ιαν 2018

Αυτό είναι το νέο Ρώσικο μαχητικό SU-57 με αναβαθμισμένο κινητήρα! (vid)

Αυτό είναι το νέο Ρώσικο μαχητικό SU-57 με αναβαθμισμένο κινητήρα! (vid)

Πετυχημένη χαρακτηρίστηκε η «πρόβα» του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους πέμπτης γενιάς Su-57, γνωστού μέχρι πρότινος ως T-50, με νέο αναβαθμισμένο κινητήρα.

Επιτυχημένη ήταν η «πρόβα» του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους πέμπτης γενιάς Su-57, γνωστού μέχρι πρότινος ως T-50, με νέο αναβαθμισμένο κινητήρα σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων Tass. “Το νεότερο μαχητικό πέμπτης γενιάς της Ρωσίας, T-50, πραγματοποίησε την πρώτη του πτήση με τον κινητήρα δεύτερης φάσης στις 5 Δεκεμβρίου 2017 στο Ινστιτούτο Έρευνας Πτήσης Gromov”, ανέφερε η πηγή.

Η δοκιμή πτήσης διάρκειας 17 λεπτών πραγματοποιήθηκε από τον Σεργκέι Μπογκντάν, κύριο δοκιμαστικό πιλότο του κατασκευαστή αεροσκαφών Sukhoi. “Η πτήση πραγματοποιήθηκε σε κανονικό καθεστώς, σύμφωνα με την σχέδιο πτήσης”, ανέφερε το υπουργείο.

Σχολιάζοντας την έκθεση, ο Ρώσος Υπουργός Βιομηχανίας και Εμπορίου Ντένις Μαντούροφ δήλωσε ότι η επιτυχημένη δοκιμή του νέου κινητήρα “θα δώσει μια πρόσθετη ώθηση στο πρόγραμμα μαχητικών αεροσκαφών πέμπτης γενιάς”. “Αυτό αποδεικνύει το υψηλό δυναμικό της ρωσικής αεροναυπηγικής βιομηχανίας, ικανό να σχεδιάσει έξυπνα και προηγμένα συστήματα – αεροδυναμικά συστήματα, καινοτόμα ψηφιακά εξαρτήματα, νεώτερους κινητήρες “, ανέφερε.

Το Su-57 αεροσκάφος πέμπτης γενιάς (παλαιότερα γνωστό ως PAK FA – το ρωσικό ακρωνύμιο για την προοπτική αεροπορική συγκρότηση πρώτης γραμμής) πραγματοποίησε την πρώτη του πτήση το 2010. Επί του παρόντος, εννέα πρωτότυπα υποβάλλονται σε κρατικές δοκιμές. Η σειριακή παραγωγή του αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο έτος.

Το Sukhoi-57 έχει μια σειρά από μοναδικά χαρακτηριστικά τόσο ενός επιθετικού αεροσκάφους όσο και ενός μαχητή. Τα σύνθετα υλικά και οι τεχνολογίες αιχμής καθώς και ο αεροδυναμικός σχεδιασμός τους εμποδίζουν την αναγνώριση του ραντάρ και της υπέρυθρης ακτινοβολίας. Μέχρι πρόσφατα, συμπεριλαμβανομένης της δημόσιας πτήσης εμφάνισης στη διεθνή αεροπορική επίδειξη MAKS-2017, το Su-57 ήταν εξοπλισμένο με τον κινητήρα πρώτου σταδίου 117S. Ο διάδοχός του δεν έχει ακόμα όνομα και αναφέρεται ως “κινητήρας δευτέρου σταδίου”.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αυτό είναι το νέο Ρώσικο μαχητικό SU-57 με αναβαθμισμένο κινητήρα! (vid)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: