20 Ιαν 2018

Νέα προπαγάνδα για το στριφτό τσιγάρο αυτη την φορά αντί για του ηλεκτρονικού- Δείτε τι αναφέρει νέα “μελέτη”!!

Νέα προπαγάνδα για το στριφτό τσιγάρο αυτη την φορά αντί  για του ηλεκτρονικού- Δείτε τι αναφέρει νέα  “μελέτη” απο αυτές που γίνονται κατα παραγγελιά

Αυτοί οι χρήσιμοι ηλίθιοι που αναπαράγουν οτι βρουν και νομίζουν οτι "ενημερώνουν" ενώ βοηθούν το σύστημα έκαναν πάλι το "θαύμα" τους, μετά τις αθλιότητες περί ηλεκτρονικού τσιγάρου και την "διασπορά ψευδών ειδήσεων" απο "έγκυρες πήγες",θυμηθείτε τι έλεγαν πριν μερικούς μήνες όλοι ομαδικά περί ιλαράς ώστε να κάνουν όλοι εμβόλια,(αυτα ειναι τα αληθινά FAKE NEWS τους συστήματος) τώρα ξανά κτύπησαν και διαδίδουν το παρακάτω άρθρο προπαγάνδας υπέρ της καπνοβιομηχανίας τσιγάρων που έβαλαν στόχο και το χύμα καπνό μετά τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν ειναι τυχαίο που το "κτύπησαν" με φορολογία -Δείτε τι αναφέρει νέα “μελέτη” τώρα πως ένα άρθρο βαφτίζεται "μελέτη" ειναι άλλο θέμα:

Οι καπνιστές στριφτού τσιγάρου ολοένα και αυξάνονται, σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατων ερευνών. Η πεποίθησή τους όμως ότι κάτι τέτοιο ευνοεί την υγεία τους θα πρέπει να σταματήσει… ( πιο διακρατικοί δεν μπορούν αν ειναι?)

Σύμφωνα με "ειδικούς", είναι τόσο κακό όσο το κανονικό, βιομηχανικό τσιγάρο και πολλοί ερευνητές πλέον ισχυρίζονται ότι είναι ακόμα χειρότερο του εργοστασιακού, όπως αναφέρει το crazynews. Οι λόγοι;

1) Οι περισσότεροι καπνιστές στιφτών τσιγάρων δεν χρησιμοποιούν φίλτρο. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το φίλτρο, τόσο στα «έτοιμα» τσιγάρα όσο και στα στριφτά, συγκρατεί περίπου το 40% των χημικών ουσιών που περιέχονται στην πίσσα. Έτσι, ακόμη και φίλτρο να έχει ένα τσιγάρο, θα προκαλέσει βλάβες στον οργανισμό σας.

2) Η αμφίβολη ποιότητα του τσιγαρόχαρτου. Tο χαρτί που χρησιμοποιείται για το στριφτό, αλλά και για τα υπόλοιπα τσιγάρα, περιέχει νιτρικά άλατα, που βοηθούν στην καλύτερη καύση του καπνού. Mε κριτήριο την ποιότητά του (πόσο πορώδες είναι), κατατάσσεται σε δύο κατηγορίες: A και B. Όσο πιο πορώδες είναι το χαρτί, τόσο περισσότερος αέρας περνάει από μέσα, κάνοντας το τσιγάρο πιο ελαφρύ. Tα έτοιμα τσιγάρα στην πλειονότητά τους φτιάχνονται με καλής ποιότητας τσιγαρόχαρτο, ενώ για τους λάτρεις του στριφτού κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί κάτι τέτοιο.

3) Περιεκτικότητα πίσσας και νικοτίνης. Το στριφτό είναι εξίσου επικίνδυνο με κάθε άλλου είδους τσιγάρο, για πολλούς λόγους. Kατ’ αρχάς, ο κάθε καπνιστής το φτιάχνει όπως του αρέσει. Πιο λεπτό ή πιο χοντρό, χρησιμοποιώντας λιγότερο ή περισσότερο καπνό αντίστοιχα. Oπότε, δεν μπορεί να γνωρίζει την περιεκτικότητά του σε νικοτίνη και πίσσα.

4) Ο μύθος του: «Καπνίζω λιγότερα» Το επιχείρημα πολλών που προτιμούν το στριφτό, ότι δηλαδή «κάνουν λιγότερα τσιγάρα» σε σχέση με παλιότερα που κάπνιζαν «έτοιμα», δεν ευσταθεί, σύμφωνα με τους ειδικούς. O λόγος είναι ότι ναι μεν χρειάζονται χρόνο για να το φτιάξουν -και στην αρχή η συγκεκριμένη διαδικασία μπορεί να είναι κουραστική-, αλλά στη συνέχεια συνηθίζουν, με αποτέλεσμα να στρίβουν γρήγορα και να καπνίζουν όσο και πριν.

5) Συσκευές τυλίγματος: Το απόλυτο «gadget» του κάθε καπνιστή. Οι «συσκευές τυλίγματος», που περιορίζουν το χρόνο στο ελάχιστο και πολλές φορές θεωρούνται «παιχνίδι» στο χέρι του κάθε καπνιστή, αποδεδειγμένα τον ωθούν στην κατανάλωση περισσότερων τσιγάρων δίνοντάς του μία αίσθηση ικανοποίησης και χαράς.

ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ !!! καπνίζεται έτοιμα αυτο ηταν το μήνυμα της προπαγάνδας! όσοι δεν το έπιασαν....

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Νέα προπαγάνδα για το στριφτό τσιγάρο αυτη την φορά αντί για του ηλεκτρονικού- Δείτε τι αναφέρει νέα “μελέτη”!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: