26 Ιαν 2018

Μυστήριο με πτώμα γυναίκας που βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Μυστήριο με πτώμα γυναίκας που βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, όταν περαστικοί ενημέρωσαν ότι στη θάλασσα, επιπλέει μία γυναίκα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι λιμενικές Αρχές καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η γυναίκα ανασύρθηκε από τη θάλασσα και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Πρόκειται για γυναίκα ξένης καταγωγής ηλικίας 40 - 50 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, οι Λιμενικές Αρχές δεν βρήκαν πάνω της ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο που να μαρτυρά τα στοιχεία της. Επίσης, στην Αστυνομία αλλά και στο Λιμενικό, δεν έχει δηλωθεί καμία εξαφάνιση γυναίκας στα όρια του Ρεθύμνου.

Πηγή πληροφοριών: ekriti.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μυστήριο με πτώμα γυναίκας που βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: