28 Ιαν 2018

Μία 17χρονη έστειλε κατά λάθος στον φίλο της πως τον απάτησε και αυτοκτόνησε!

Μία 17χρονη έστειλε κατά λάθος στον φίλο της πως τον απάτησε και αυτοκτόνησε!

Η νεαρή κοπέλα έστειλε κατά λάθος ένα μήνυμα στον σύντροφό της που έγραφε πως κοιμήθηκε με άλλον άνδρα και λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε νεκρή.

Μία έφηβη τιμώρησε τον εαυτό της για το λάθος της με τον χειρότερο τρόπο! Η 17χρονη, Charlotte Guy, απάτησε τον σύντροφό της και θέλησε να μοιραστεί το λάθος της με έναν φίλο της.

Ωστόσο, πάνω στον πανικό της το μήνυμα στάλθηκε στο αγόρι της. Η άτυχη κοπέλα του έστειλε ξανά πως το μήνυμα πήγαινε σε έναν φίλο της και προσπάθησε να απολογηθεί για την πράξη της.

Το αγόρι της άρχισε να ανησυχεί, επειδή δεν απαντούσε στα τηλέφωνά του κι αμέσως κάλεσε την αστυνομία, όπως αναφέρει η theguardian.com.

Όταν έφτασαν οι αρχές στο σημείο που βρισκόταν κι εντοπίστηκε μέσω snapchat ήταν αργά.

Η κοπέλα ήταν νεκρή, αφού αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της, ενώ στο αίμα της βρέθηκε κοκαΐνη και μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Η μαθήτρια σύμφωνα με τους γονείς της είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να κάνει κακό στον εαυτό της.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μία 17χρονη έστειλε κατά λάθος στον φίλο της πως τον απάτησε και αυτοκτόνησε!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: