31 Ιαν 2018

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ βίντεο αφιέρωμα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ  βίντεο αφιέρωμα

Μακεδονία: Η γη του Μακεδών, γενάρχη του βασιλικού οίκου της Μακεδονίας από την φυλή των Δωριέων, Αργείος Ηρακλείδης στη καταγωγή, η γη ηρώων και φιλοσόφων που άλλαξαν την ροή της παγκόσμιας ιστορίας, η γη που γέννησε και τον μέγιστο στρατηλάτη των Ελλήνων, Μέγα Αλέξανδρο, γιο του Φιλίππου και της Ολυμπιάδας, η γη του γίγαντα της παγκόσμιας διανόησης, Αριστοτέλη, δασκάλου του Μ. Αλέξανδρου.

Γη δοξασμένη και ποτισμένη με ποτάμια αίματος από τους αμέτρητους ήρωες που θυσιάστηκαν στο διάβα των αιώνων για να παραμείνει Ελληνική και ελεύθερη, γη μαρτύρων και μετέπειτα Αγίων που θυσιάστηκαν για την πίστη τους στον Χριστό κατά την τουρκομογγολική κατοχή, γη που θυσιάστηκε ο Παύλος Μελάς, ο Τέλλος Άγρας και οι υπόλοιποι Μακεδονομάχοι για την καταστήσουν και πάλι ελεύθερη από τους σλαβοβουλγαροκατσαπλιάδες..

Αυτό που δεν κατάφεραν οι εξωτερικοί εχθροί της Πατρίδας μας εδώ και χιλιετίες προσπαθεί να το καταφέρει μια (((κλίκα))) δουλικών που έχει ρημάξει την πατρίδα μας εδώ και δεκαετίες.. Η ίδια (((κλίκα))) που μας εξαθλίωσε και μετέτρεψε τα άγια χώματα μας σε ισλαμική αποικία, κάνει το παν για να ξεπουλήσει και το όνομα της ένδοξης Μακεδονίας μας στους τουρκαλβανούς σλαβομογγόλους κατσαπλιάδες που ήρθαν στην περιοχή (κατέκτησαν τα εδάφη μας) το 700 μ.Χ και δεν έχουν καμμία σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο.

Και το ξεπούλημα αυτό γίνεται για να μπεί στην (((ΕΕ))) και στο (((ΝΑΤΟ))) το μόρφωμα των κατσαπλιάδων, οι αγωγοί πετρελαίου και πολλά άλλα (((συμφέροντα)))...

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ βίντεο αφιέρωμα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: