ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ  βίντεο αφιέρωμα
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ  βίντεο αφιέρωμα

Μακεδονία: Η γη του Μακεδών, γενάρχη του βασιλικού οίκου της Μακεδονίας από την φυλή των Δωριέων, Αργείος Ηρακλείδης στη καταγωγή, η γη ηρώων και φιλοσόφων που άλλαξαν την ροή της παγκόσμιας ιστορίας, η γη που γέννησε και τον μέγιστο στρατηλάτη των Ελλήνων, Μέγα Αλέξανδρο, γιο του Φιλίππου και της Ολυμπιάδας, η γη του γίγαντα της παγκόσμιας διανόησης, Αριστοτέλη, δασκάλου του Μ. Αλέξανδρου.

Γη δοξασμένη και ποτισμένη με ποτάμια αίματος από τους αμέτρητους ήρωες που θυσιάστηκαν στο διάβα των αιώνων για να παραμείνει Ελληνική και ελεύθερη, γη μαρτύρων και μετέπειτα Αγίων που θυσιάστηκαν για την πίστη τους στον Χριστό κατά την τουρκομογγολική κατοχή, γη που θυσιάστηκε ο Παύλος Μελάς, ο Τέλλος Άγρας και οι υπόλοιποι Μακεδονομάχοι για την καταστήσουν και πάλι ελεύθερη από τους σλαβοβουλγαροκατσαπλιάδες..

Αυτό που δεν κατάφεραν οι εξωτερικοί εχθροί της Πατρίδας μας εδώ και χιλιετίες προσπαθεί να το καταφέρει μια (((κλίκα))) δουλικών που έχει ρημάξει την πατρίδα μας εδώ και δεκαετίες.. Η ίδια (((κλίκα))) που μας εξαθλίωσε και μετέτρεψε τα άγια χώματα μας σε ισλαμική αποικία, κάνει το παν για να ξεπουλήσει και το όνομα της ένδοξης Μακεδονίας μας στους τουρκαλβανούς σλαβομογγόλους κατσαπλιάδες που ήρθαν στην περιοχή (κατέκτησαν τα εδάφη μας) το 700 μ.Χ και δεν έχουν καμμία σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο.

Και το ξεπούλημα αυτό γίνεται για να μπεί στην (((ΕΕ))) και στο (((ΝΑΤΟ))) το μόρφωμα των κατσαπλιάδων, οι αγωγοί πετρελαίου και πολλά άλλα (((συμφέροντα)))...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications