Κρύος ιδρώτας στην κοσμική Αθήνα για τον «γιατρό» με την καυτή ατζέντα της κόκας
Κρύος ιδρώτας στην κοσμική Αθήνα για τον «γιατρό» με την καυτή ατζέντα της κόκας

Στα πράσα 11 μέλη κυκλώματος που γέμιζε το Κολωνάκι με λευκό θάνατο.
Κρύος ιδρώτας έχει λούσει την υψηλή κοινωνία που συχνάζει σε γνωστά κλαμπ στο Κολωνάκι και σε άλλα στέκια σε ακριβές περιοχές της Αθήνας, μετά την εξάρθρωση του κυκλώματος από το οποίο αγόραζε κοκαΐνη άριστης ποιότητας.

Κι αυτό γιατί ο αρχηγός της συμμορίας, γνωστός ως... «γιατρός της κόκας», που έχει καταφέρει να διαφύγει και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής «χτενίζουν» τη χώρα για να τον εντοπίσουν, έχει στα χέρια του ιδιόχειρες σημειώσεις στις οποίες είναι καταχωρισμένο το «βαρύ» πελατολόγιό του.

Η Δίωξη Ναρκωτικών κατάφερε έπειτα από πολυήμερες έρευνες να συλλάβει στου Ζωγράφου 11 άτομα, ανάμεσά τους και μια γυναίκα, που εμπλέκονταν στο δαιδαλώδες κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης και χασίς. Ωστόσο, οι έμπειροι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να συλλάβουν τον βασικό στόχο τους, δηλαδή τον «γιατρό», που ήταν ένας από τους φερόμενους αρχηγούς της σπείρας και η πανάκριβη κοκαΐνη που πουλούσε θεωρούνταν από τις καλύτερες που κυκλοφορούσαν στην Αττική.

Παραγγελίες
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν ο εγκέφαλος του κυκλώματος και αυτός που δεχόταν «βροχή» τις παραγγελίες, κυρίως τα Σαββατοκύριακα, στα δεκάδες κινητά τηλέφωνα που είχε στην κατοχή του. Στη συνέχεια συντόνιζε τους 11 συνεργούς του που στελέχωναν τη συμμορία, δίνοντάς τους οδηγίες για το πού θα πάνε για να παραδώσουν τις δόσεις της κόκας που είχε παραγγείλει η πελατεία του.

Εδώ και ημέρες οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν πληροφορίες για τη δράση της σπείρας και πραγματοποιούσαν έρευνες προκειμένου να την εξαρθρώσουν.

Αρχικά εντόπισαν το βράδυ του Σαββάτου ένα ζευγάρι από τη Βόρειο Ηπειρο με ελληνική υπηκοότητα να κινείται ύποπτα στο Κολωνάκι. Οι έμπειροι αστυνομικοί, που άλλωστε είχαν πληροφορία πως έξω από γνωστό κατάστημα της περιοχής θα γινόταν παράδοση κόκας σε πελάτη που είχε δώσει παραγγελιά στον «γιατρό», περίμεναν αθέατοι να δουν τι θα γίνει.

Οταν διαπίστωσαν πως η πληροφορία ήταν έγκυρη και το ζευγάρι είχε παραδώσει στον πελάτη τη δόση που είχε παραγγείλει, άρχισαν να τους παρακολουθούν διακριτικά, προκειμένου να εντοπίσουν το κρησφύγετο της σπείρας αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Ετσι έγινε και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση σε τέσσερα σπίτια στου Ζωγράφου, οι αστυνομικοί της Δίωξης κατάφεραν να συλλάβουν τους 11 δράστες.

Ομως ο «γιατρός» κατάφερε να γίνει καπνός και να αποφύγει τη σύλληψη κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοκαΐνη βάρους ενός κιλού και 521 γραμμαρίων, ποσότητα χασίς βάρους πέντε κιλών και 700 γραμμαρίων, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, ποσότητα νοθευτικής ουσίας βάρους 350 γραμμαρίων, τέσσερα αυτοκίνητα, ένα πιστόλι, 75 φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των 25.855 ευρώ, τρεις χρυσές λίρες, διάφορα χρηματικά ποσά σε ξένα νομίσματα, οκτώ ζυγαριές ακριβείας και 32 κινητά τηλέφωνα.

Πηγή: espressonews.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications