16 Ιαν 2018

Ισπανία: Νεκρός με «πιστοποίηση» 3 γιατρών ξύπνησε λίγο πριν τη νεκροψία

Ισπανία: Νεκρός με «πιστοποίηση» 3 γιατρών ξύπνησε λίγο πριν τη νεκροψία

Τρεις διαφορετικοί γιατροί κήρυξαν τον 29χρονο Gonzalo Montoya Jimenez νεκρό. Ο νεαρός άντρας όμως, λίγες ώρες πριν την νεκροψία… ξύπνησε.

Ο Gonzalo, που υπηρετούσε την ποινή του στη φυλακή για ληστεία, ανέκτησε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν ξαπλωμένος στο τραπέζι νεκροτομείου.

«Δεν μπορώ να σχολιάσω τι συνέβη. Τρεις γιατροί είδαν σημάδια κλινικού θανάτου. Για αυτό δεν είναι σαφές τι ακριβώς έγινε» δήλωσε εκπρόσωπος της ισπανικής φυλακής.

Ήταν στις 7 Ιανουαρίου που ο Jimenez βρέθηκε πάνω σε μια καρέκλα στο κελί του. Τον κήρυξαν νεκρό στο σημείο, τον έβαλαν σε σακούλα και τον έστειλαν για νεκροψία.

Αξιωματούχοι του νοσοκομείου δήλωσαν ότι ο ψεύτικος θάνατος του κρατούμενου πιθανότατα να οφείλεται σε καταληψία. Μια πάθηση στην οποία το σώμα γίνεται άκαμπτο, μιμούμενη ουσιαστικά τον θάνατο. Συνδέεται με την επιληψία που φέρεται να υποφέρει ο 29χρονος.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ισπανία: Νεκρός με «πιστοποίηση» 3 γιατρών ξύπνησε λίγο πριν τη νεκροψία
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: