Η γυναίκα που κλόνισε τον κόσμο: επέστρεψε από μια άλλη διάσταση με ένα μήνυμα!
Η γυναίκα που κλόνισε τον κόσμο: επέστρεψε από μια άλλη διάσταση με ένα μήνυμα!

Η Anita Moorjani (Ανίτα Μουρτχάνι), συγγραφέας του βιβλίου «Πεθαίνοντας Έγινα ο Εαυτός μου» που είχε διαγνωστεί με καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο, και στη συνέχεια πέθανε από την ασθένεια αυτή, αλλά κυριολεκτικά επέστρεψε από τον θάνατο!

Η Moorjani αγωνιζόταν ενάντια σε αυτή τη φοβερή ασθένεια,είχε λέμφωμα Hodgkin, πριν από τέσσερα χρόνια, όταν ξαφνικά, ένα πρωί ξυπνούσε και ένιωθε παράλυτη. Ως αποτέλεσμα, ο σύζυγός της την πήγε αμέσως στο νοσοκομείο.Η νόσος του Hodgkin είναι ένας τύπος λεμφώματος. Τα λεμφώματα είναι τύποι καρκίνου που αναπτύσσονται στο λεμφικό σύστημα (μέρος του ανοσοποιητικού, δηλ. αμυντικού, συστήματος τους οργανισμού).Ο ρόλος του λεμφικού συστήματος είναι να βοηθήσει στην καταπολέμηση ασθενειών και λοιμώξεων.

Οι γιατροί είπαν ότι είχε μόλις 36 ώρες ζωής. Τελικά έχασε τη συνείδηση της, αλλά μπορούσε να έχει επίγνωση για όλα όσα συνέβαιναν γύρω της. Μπορούσε να δει όλα όσα συμβαίνουν γύρω της μέσα από ένα πολύ βαθύτερο επίπεδο συνείδησης.

Η ίδια περιγράφει : μπορούσα να δω όλα όσα συνέβαιναν, αλλά και μπορούσα επίσης να τα αισθανθώ. Θυμάμαι μια βαθιά αίσθηση ειρήνης και ηρεμίας αλλά αισθάνθηκα τον πόνο ταυτόχρονα. Κατάλαβα γιατί υπέφερα από καρκίνο και κατάλαβα το νόημα και τον βαθύτερο σκοπό της ζωής και συνειδητοποίησα ότι θα μπορούσε να επιστρέψω από το θάνατο και να ζήσω και πάλι.

Οι γιατροί εξακολουθούν να μην μπορούν να εξηγήσουν τι πραγματικά συνέβη. Η Moorjani υπενθυμίζει: "Οι γιατροί ήταν πολύ συγκεχυμένοι, αλλά μου είπαν ότι πρέπει να ήταν μια γρήγορη αντίδραση στην χημειοθεραπεία"

Επειδή οι ίδιοι δεν κατάφεραν να καταλάβουν τι συνέβαινε, την πέρασαν απο πολλές δοκιμασίες την μια μετά την άλλη, και τεστ που τα πέρασε όλα επιτυχώς. Έκαναν μια πλήρη εξέταση του σώματος της, και δεν μπορούσαν να πιστέψουν οτι δεν βλέπουν τίποτα, είχε γίνει μια ίαση από καρκίνο , εκεί που αρχικά τις είχαν δώσει 36 ώρες ζωής..

Η Moorjani εξηγεί επίσης το νόημα της απίστευτης εμπειρίας της:" Στην πραγματικότητα, προχώρησα σε μια άλλη διάσταση. Ήμουν τυλιγμένη με μια αίσθηση αγάπης".

Βίωσα επίσης με εξαιρετική σαφήνεια ως προς το γιατί είχα καρκίνο, έχω λάβει σε αυτή την κατάσταση πολύτιμες πληροφορίες και είναι σχεδόν απερίγραπτες, δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράφεις αυτήν την εμπειρία.

Βρισκόμουν σε ένα μέρος όπου κατάλαβα πολλά πέρα ​​από αυτό που είμαστε σε θέση να καταλάβουμε στον τρισδιάστατο κόσμο μας. Συνειδητοποίησα ότι αυτή είναι η ζωή και περιπλανήθηκα από πνευματικά όντα αγάπης που ήταν πάντα γύρω μου, ακόμα κι αν δεν τα ήξερα ...

Από τα άνωθεν προκύπτει η ίδια ιστορια που γίνεται μετά τον θάνατο που έχουν πολλοι άλλα οχι όλοι σε άλλους ειναι διαφορετική! επίσης εκεί που λέει "Βίωσα επίσης με εξαιρετική σαφήνεια ως προς το γιατί είχα καρκίνο" αυτα έπρεπε να τα ήξεραν απο το 1950! μαντέψτε ποιοι κρατούν στον σκοταδισμό την ανθρωπότητα, ειναι οι ίδιοι που χλευάζουν υποκριτικά τέτοια θέματα που αψηφούν τους γνωστούς "νομούς" της φυσικής..©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications