15 Ιαν 2018

Η μυστήρια γεννήτρια Marx στην Ρωσία - ΒΙΝΤΕΟ

Η μυστήρια γεννήτρια Marx στην Ρωσία - ΒΙΝΤΕΟ

Βρίσκεται στα δάση της Μόσχας και αν και μοιάζει με μια εξωγήινη κατασκευή, ή μια εγκατάσταση μιας φουτουριστικής ταινίας επιστημονικής φαντασίας, είναι πραγματικό!

Δεν είναι παρόμοιο με εγκαταστάσεις του HAARP, είναι μια μηχανή παραγωγής ακτίνων που μπορούν να παράγουν μια αστραπή σε δευτερόλεπτα (ηλεκτρικό τόξο ),με ενεργεία που ξεπερνάει όλα τα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας της Ρωσίας , συμπεριλαμβανομένων τα εργοστάσια ατομικής ενέργειας.

Γνωστή ως «γεννήτρια Marx» είναι ένας ηλεκτρικός υποσταθμός που βρίσκεται στα δάση της Μόσχας στη Ρωσία , που δημιουργήθηκε στην δεκαετία του 70 στην πόλη Istra, για το Σοβιετικό ερευνητικό ίδρυμα, αφιερωμένο στην ηλεκτρική ενέργεια.

Κατασκευάστηκε με σκοπό τη διεξαγωγή δοκιμών μονωτικών υλικών που έχουν σχεδιαστεί για την προστασία οχημάτων, αεροσκαφών και ηλεκτρονικού εξοπλισμού από κεραυνούς. Αυτές οι εγκαταστάσεις είναι μοναδικές στον κόσμο, λόγω της μεγάλης χωρητικότητας τους.

Η γεννήτρια ρίχνει μια δέσμη με την επιθυμητή ισχύ σε μια ειδική πλατφόρμα, στην οποία τοποθετείται η συσκευή ή το υλικό με το οποίο επιθυμείται η δοκιμή.

Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε με τη βοήθεια των πολλαπλών αισθητήρων της, να μετρήσει πώς το ηλεκτρικό ρεύμα επηρεάζει ακριβώς το αντικείμενο της δοκιμής. Η συντήρηση του είναι τόσο δαπανηρή ώστε λειτουργεί μονο σε ειδικές περιστάσεις.

Δεν υπάρχει τίποτα σαν αυτό πουθενά στον κόσμο, η "ανάφλεξη" του είναι τόσο εξαιρετικά δαπανηρή που σπάνια λειτουργεί σύμφωνα με τις αναφορές του Rossiya-1 TV

Έχει ύψος 35 μέτρα, έχει μετασχηματιστή 3 Megawatt και παράγει ελαφριά τόξα 150 μέτρα μακριά. Όταν το ενεργοποιούν το ηλεκτρικό φορτίο είναι τόσο τεράστιο που εάν ένας παρατηρητής βρίσκεται στην ενεργή περιοχή φόρτωσης, θα πέθαινε παρά την απουσία κεραυνού.

Δίπλα σε αυτή τη θεαματική εγκατάσταση, υπάρχει ένα κέντρο έρευνας κυμάτων EMP, ικανό να καταστρέψει οποιοδήποτε ηλεκτρονικό στοιχείο χωρίς την παρέμβαση οποιασδήποτε πυρηνικής συσκευής.

Και αυτο και χτίστηκε το 1970 κατά τη διάρκεια της σοβιετικής εποχής για να παράγει προστασία από κεραυνούς σε αεροσκάφη, οχήματα και κάθε είδους διαστημικό πυραύλο. Με την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, όλες αυτές οι έρευνες έκλεισαν.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η μυστήρια γεννήτρια Marx στην Ρωσία - ΒΙΝΤΕΟ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: