23 Ιαν 2018

Επιμένει η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη: «Την δολοφόνησαν, δεν είναι αυτοκτονία» [Βίντεο]

Επιμένει η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη: «Την δολοφόνησαν, δεν είναι αυτοκτονία» [Βίντεο]

Αργά και βασανιστικά περνούν οι μέρες για τα παιδιά και τον αδελφό της αδικοχαμένης Ειρήνης Λαγούδη, αφού εδώ και δεκαπέντε ημέρες, από τη στιγμή που βρέθηκε νεκρή σε απόμερο σημείο της λίμνης Τριχωνίδα, δεκάδες ερωτήματα τους στοιχειώνουν, σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της.

Σήμερα το protothema.gr αποκαλύπτει για πρώτη φορά το έγγραφο της ληξιαρχικής πράξης θανάτου της 44χρονης γυναίκας, σύμφωνα με οποίο ο θάνατός της περιγράφεται ως απροσδιόριστος, εν αναμονή των εργαστηριακών εξετάσεων, δηλαδή των τοξικολογικών και ιστολογικών, που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Εν αναμονή αυτών των πολύ σημαντικών εξετάσεων, που αναμένονται από μέρα σε μέρα, η οικογένεια προχώρησε και στην δημιουργία ιστοσελίδας στο facebook με τίτλο «Δικαίωση για την Ειρήνη Λαγούδη». Εκεί συγγενείς, φίλοι αλλά και απλοί άνθρωποι που είναι μέλη, ανεβάζουν ό,τι είναι σχετικό για το μυστηριώδη θάνατο της 44χρονης γυναίκας από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας.

Την ίδια στιγμή τα παιδιά, ο αδελφός αλλά και άλλοι συγγενείς της Ειρήνης Λαγούδη, δίνουν τη δική τους μάχη ενάντια στις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και σύμφωνα με τις οποίες η γυναίκα αυτοκτόνησε. Αυτές οι πληροφορίες, όπως επισημαίνουν οι συγγενείς της αδικοχαμένης Ειρήνης, βγήκαν στην δημοσιότητα με σκοπό, όπως πάντα υποστηρίζουν, να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη.

«Θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, την Ρηνούλα την στήσανε. Είναι έγκλημα» θα πει ο ξάδελφος της 44χρονης κ. Λαγούδης και προσθέτει: «Ακόμη δεν μπορούμε να χωνέψουμε ότι η Ειρήνη δεν είναι πια μαζί μας. Σαν οικογέενια περιμένουμε τη δικαίωση και από την ελληνική αστυνομία να ρίξει άπλετο φως. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι περιπλανιόταν τόσες ώρες στη Μακρυνεία στο Πετροχώρι, στο Λούρο, υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα, που πρέπει να απαντηθούν. Για εμάς το κινητό είναι το μεγαλύτερο σημαντικό στοιχείο και μάλιστα ένας άνθρωπος που θέλει να αυτοκτονήσει, δεν σκέφτεται να το πετάξει», καταλήγει ο κ. Λαγούδης.

Πράγματι για τα παιδιά και τον αδελφό της Ειρήνης Λαγούδη, το άφαντο κινητό, καθώς και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων είναι τα δυο πολύ σημαντικά στοιχεία που περιμένουν με αγωνία.

Χθες το protothema.gr παρουσίασε για πρώτη φορά βίντεο με την Ειρήνη Λαγούδη να αστειεύεται με φίλη της, λίγες ημέρες πριν τον τραγικό θάνατό της. Με αυτό το βίντεο η οικογένεια θέλει να τονίσει πώς είναι δυνατόν μια γυναίκα που δείχνει και είναι ευτυχισμένη να αυτοκτονήσει, χωρίς καμία εξήγηση...

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Επιμένει η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη: «Την δολοφόνησαν, δεν είναι αυτοκτονία» [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: