22 Ιαν 2018

Εφη Πίκουλα: Οταν είδα την Αλίκη ήταν λες και ήρθε ένας προβολέας πάνω μου

Εφη Πίκουλα: Οταν είδα την Αλίκη ήταν λες και ήρθε ένας προβολέας πάνω μου

«Όταν πρωτοείδα την Βουγιουκλάκη, με καταγοήτευσε! Είναι μία από τις στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ! Με το άνοιγμα της πόρτας, όταν με υποδέχθηκε, ήταν λες και ήρθε ένας προβολέας πάνω μου, μια λάμψη», αποκάλυψε η ηθοποιός

Για την πρώτη φορά που αντίκρισε την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε στην εφημερίδα Espresso η Έφη Πίκουλα η οποία από το 1985 είναι παντρεμένη με τον αδερφό της αείμνηστης ηθοποιού Τάκη Βουγιουκλάκη.

Στην ερώτηση πώς γνωρίστηκε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη απάντησε: Ξεκίνησε η σχέση τον Νοέμβριο του ’85 και τα Χριστούγεννα η Αλίκη έκανε ρεβεγιόν στο σπίτι της, όπως κάθε χρόνο. Μου είπε τότε ο Τάκης: «Θα έρθεις στο ρεβεγιόν.

Να γνωρίσεις την Αλίκη και την οικογένειά μου».

Σε έναν μήνα γνωριμίας αρνείσαι, και αυτό έκανα. Την επόμενη μέρα χτύπησε το τηλέφωνό μου και ήταν η Αλίκη! «Εδώ Αλίκη Βουγιουκλάκη!» Έπαθα πλάκα!

Σκέφτηκα «καταδέχτηκε η Βουγιουκλάκη και πήρε εμένα τηλέφωνο για να με καλέσει στο ρεβεγιόν;», οπότε δεν μπόρεσα να αρνηθώ. Όταν πρωτοείδα την Αλίκη, με καταγοήτευσε! Είναι μία από τις στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ!

Με το άνοιγμα της πόρτας, όταν με υποδέχθηκε, ήταν λες και ήρθε ένας προβολέας πάνω μου, μια λάμψη! Για να επιστρέψω, όμως, στη σχέση μου με τον Τάκη, ήταν και είναι πολύ χαρούμενη, πολύ γεμάτη.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Εφη Πίκουλα: Οταν είδα την Αλίκη ήταν λες και ήρθε ένας προβολέας πάνω μου
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: