25 Ιαν 2018

Τρένο παρασύρει νεαρό ηλίθιο γκοΐμ την ώρα που έβγαζε selfie (ΒΙΝΤΕΟ)

 Τρένο παρασύρει νεαρό ηλίθιο γκοΐμ  την ώρα που έβγαζε selfie (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας άνδρας απο αυτούς τους γκογίμ, η γκοΐμ στην γλωσσά τους που κουβαλούν Ευρώπη κατα εκατομμύρια ώστε να γίνουν όλοι γκοΐμ με την διασταύρωση με καυκάσια φυλή, και συνεπώς δούλοι,(δήλωση του εβραίου αρχιραββίνου Ovadia Yosef: "Ο λόγος ύπαρξης των μη Εβραίων είναι για να υπηρετούν τους Εβραίους") αυτο θα πει ρατσισμός! οι Καυκάσιοι που έφεραν την τεχνολογική πρόοδο δεν ειναι γκοΐμ .. Το γκοΐμ λοιπόν στήθηκε δίπλα στις γραμμές του τρένου για να βγάλει μία selfie.

Κι ενώ στεκόταν με το κινητό του στραμμένο προς τον εαυτό του, το τρένο πέρασε και τον παρέσυρε!

Η δραματική στιγμή καταγράφηκε ολόκληρη σε βίντεο και ο άνδρας φαίνεται να χτυπιέται και να παρασέρνεται από το τρένο, που κυριολεκτικά τον πέταξε στον αέρα.

Από θαύμα ο άνδρας σώθηκε και γλίτωσε με τραύματα στο κεφάλι.

Το φοβερό είναι ότι το τρένο του κόρναρε, ενώ ένας άλλος άνδρας ακούγεται να του φωνάζει να απομακρυνθεί κι εκείνος του λέει απλώς «περίμενε» προφανώς για να καταγράψει τη στιγμή που το τρένο θα ήταν ακριβώς δίπλα του.

Προφανώς, δεν είχε αντιληφθεί ότι θα τον έριχνε κάτω.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

2σχόλια:

Τρένο παρασύρει νεαρό ηλίθιο γκοΐμ την ώρα που έβγαζε selfie (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: