23 Ιαν 2018

Δολοφονία Β. Στεφανάκου: Με εκπαίδευση Ειδικών Δυνάμεων οι εκτελεστές - Τι «μαρτυρά» το κράνος στην ΕΛ. ΑΣ. (βίντεο)

Δολοφονία Β. Στεφανάκου: Με εκπαίδευση Ειδικών Δυνάμεων οι εκτελεστές - Τι «μαρτυρά» το κράνος στην ΕΛ. ΑΣ. (βίντεο)

Σύμφωνα με τις έρευνες αξιωματικών της ΕΛ. ΑΣ. οι δολοφόνοι του Βασίλη Στεφανάκου φέρεται να είναι επαγγελματίες εκτελεστές που πιθανότατα έχουν περάσει από σκληρή εκπαίδευση σε ειδικές μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Οι εκτελεστές ήθελαν να μοιάζουν με την ομάδα ΔΙΑΣ»

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία και το βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές εκτιμούν ότι οι πιστολέρο δεν επέβαιναν τυχαία σε λευκή μοτοσικλέτα φορώντας μαύρα ρούχα και ανοιχτόχρωμα κράνη αλλά το έκαναν για να μοιάζουν με μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ και να μην κινούν υποψίες.

Τι «μαρτυρά» το κράνος του εκτελεστή

Οι αστυνομικοί φαίνεται να έχουν εντοπίσει από το ευκρινές βίντεο ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στο κράνος του δολοφόνου που «γάζωσε» τον 56χρονο, το οποίο δεν αποκλείεται να τους οδηγήσει στην επιχείρηση από την οποία αγοράστηκε.

Μάλιστα οι Αρχές κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό το συγκεκριμένο στοιχείο προκειμένου να το αξιοποιήσουν την κατάλληλη στιγμή ως στοιχείο ενοχής καθώς οι έρευνες όπως φαίνεται έχουν αποκτήσει συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Πως μοιάζει ο εκτελεστής

Η σωματοδομή του εκτελεστή του Βασίλη Στεφανάκου προσομοίαζει με αυτή ενός γνωστού κακοποιού που συμμετείχε σε άλλο συμβόλαιο θανάτου και συγκεκριμένα στη δολοφονία του ιδιοκτήτη επιχείρησης στη λεωφόρο Συγγρού. Στην περίπτωση αυτή μάλιστα ο εκτελεστής είχε «γαζώσει» το θύμα του μπροστά στα μάτια της έντρομης γυναίκας του.

Πλήθος αποτυπωμάτων

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια χρειάζονται ακόμη χρόνο καθώς οι ειδικοί έχουν μπροστά τους πλήθος αποτυπωμάτων το οποίο πρέπει να ξεκαθαρίσουν.

Πρώτα θα αποκλείσουν την οικογένεια και τους σωματοφύλακες του Βασίλη Στεφανάκου και έπειτα θα ασχοληθούν με την ταξινόμηση των «ορφανών» αποτυπωμάτων στην προσπάθειά τους να ταυτοποιήσουν το δολοφόνο.

Την ίδια στιγμή άνδρες της Ασφάλειας του τμήματος Ανθρωποκτονιών εξακολουθούν να σαρώνουν την περιοχή γύρω από το σημείο της δολοφονίας σε ακτίνα μάλιστα τριών χιλιομέτρων σε μία προσπάθειά τους να εντοπίσουν οπτικό υλικό έως και δέκα μέρες πριν την εκτέλεση του Βασίλη Στεφανάκου.

Νέες μαρτυρίες «κλειδιά» - Ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον εκτελεστή

Ιδιαιτέρως σημαντική θεωρείται η μαρτυρία των δύο νεαρών κατοίκων της περιοχής που ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους εκτελεστές καθώς έριξαν φως σε άγνωστες πτυχές της δολοφονίας.

Οι νεαροί όπως φαίνεται περιέγραψαν στους αστυνομικούς χαρακτηριστικά των δραστών, οι οποίοι φορούσαν πλήρως ανοιγόμενα κράνη αλλά κάλυπταν ένα μέρος του προσώπου τους με μαντίλια.

pronews

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Δολοφονία Β. Στεφανάκου: Με εκπαίδευση Ειδικών Δυνάμεων οι εκτελεστές - Τι «μαρτυρά» το κράνος στην ΕΛ. ΑΣ. (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: