26 Ιαν 2018

Δήμος Αθηναίων: Δεν έχει κατατεθεί αίτημα για συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Δήμος Αθηναίων: Δεν έχει κατατεθεί αίτημα για συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Αυτό για πάρεις άδεια απο το καθεστώς για οτι κάνεις πότε δεν το κατάλαβα! αλλα και πάλι οι λεγόμενοι αναρχικοί(τάγματα εφόδου ) που κάνουν παράνομες αντισυγκεντρώσεις πότε πήραν άδεια?(βλέπε Αρθρο 11 - δικαίωμα του συνέρχεσθαι και συνεταιρίζεσθαι αυτόματα οι αντισυγκεντρώσεις κομμουνιστών ειναι παράνομες για ακόμη ένα λόγο αφού μόνιμος σπάνε περιουσίες και ειναι δημόσιος κίνδυνος : συναθροίσεις μπορούν να απαγορευτούν με αιτιολογημένη απόφαση της αστυνομικής αρχής, γενικά, αν εξαιτίας τους επίκειται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια,όπως βλέπετε κανένας δεν ενόχλησε τα αληθινά τάγματα εφόδου!ούτε τα G@y Parade για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της γυναικάς! άλλα τώρα τους ενοχλεί το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα η υποκρισία όλων δεν έχει όρια ) ...

Δεν έχει κατατεθεί, προς το παρόν, αίτημα στον Δήμο Αθηναίων για την παραχώρηση της πλατείας Συντάγματος, προκειμένου να διοργανωθεί το προαναγγελθέν για τις 4 Φεβρουαρίου συλλαλητήριο για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Αυτό δήλωσε η αρμόδια αντιδήμαρχος Αθηναίων, Νέλλη Παπαχελά, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας.Το δημοτικό συμβούλιο απέρριψε, με ψήφους οκτώ κατά και τρεις υπέρ, το αίτημα που υπέβαλε ο επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα», Ηλίας Κασιδιάρης, για την έκδοση ψηφίσματος στήριξης του συλλαλητηρίου.

Απαντώντας σε αυτήν την πρόταση, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, τόνισε ότι «όποιος θέτει ζήτημα δημοψηφισμάτων και ψηφισμάτων για την ονομασία, το μόνο που επιδιώκει είναι να διχάσει τον ελληνικό λαό. Υποδαυλίζουν το μίσος. Υπεύθυνη για τον χειρισμό του ζητήματος είναι η επίσημη ελληνική κυβέρνηση, έχοντας απέναντί της τη δημοκρατική αντιπολίτευση. Σήμερα απαιτείται νηφαλιότητα και ψυχραιμία».

Ο κ. Καμίνης πρότεινε να απορριφθεί το αίτημα. Τι διευκρινίζει σε ανακοίνωση του ο Δήμος Αθηναίων:Με αφορμή δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο που δημιουργούν σύγχυση, ο δήμος Αθηναίων διευκρινίζει ότι, στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, εκείνο που αποτελεί γεγονός είναι η ηχηρή καταψήφιση της πρότασης της δημοτικής παράταξης της Χρυσής Αυγής που ζήτησε να εκδοθεί ψήφισμα για την ονομασία της γειτονικής χώρας και τη στήριξη του συλλαλητηρίου, επιδιώκοντας σαφώς την πολιτική καπηλεία των κινητοποιήσεων.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ζήτησε να μη συζητηθεί η πρόταση της Χρυσής Αυγής ως «διχαστική που υποδαυλίζει το μίσος», κάτι που υιοθέτησε η συντριπτική πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμος Αθηναίων εγκρίνει την παραχώρηση δημοσίων χώρων,εκτός από τα συσσίτια «μίσους» της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα, ή όταν δεν υπάρχουν ενστάσεις για ζητήματα ασφάλειας από την Ελληνική Αστυνομία. Ωστόσο, σχετικό αίτημα έως σήμερα δεν έχει κατατεθεί.

Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης σε χθεσινή ραδιοφωνική συνέντευξή του έχει αποσαφηνίσει ότι θα δοθεί η άδεια και θα παρασχεθούν οι διευκολύνσεις ώστε οι πολίτες να διαδηλώσουν τις πεποιθήσεις τουςστις 1:09:00 π.μ.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Δήμος Αθηναίων: Δεν έχει κατατεθεί αίτημα για συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: