11 Ιαν 2018

ΣΚΥΛΑ «δασκάλα» σακατεύει 6χρονο παιδί και καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας! (ΒΙΝΤΕΟ)

 ΣΚΥΛΑ «δασκάλα» σακατεύει 6χρονο παιδί και καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η είδηση μπορεί να μετράει τρία χρόνια αλλά το βίντεο είναι επίκαιρο με τόσα κρούσματα που είχαμε τελευταία με δασκάλες…

Μια σκύλα «δασκάλα» από το Οχάιο σε νηπιαγωγείο άρπαξε ένα 6χρονο αγόρι που έβγαινε από την τουαλέτα και το κρέμασε κυριολεκτικά στον τοίχο από το λαιμό του με πρωτοφανή βιαιότητα. Η δασκάλα δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό, αλλά συνέχισε με εξαιρετική σκληρότητα το άθλιο έργο της, αρπάζοντας και σχεδόν σέρνοντας τον μικρό μαθητή από το πουκάμισο.

Για κακή της τύχη η κάμερα ασφαλείας του νηπιαγωγείου κατέγραψε το γεγονός και οι γονείς του 6χρονου θα κινηθούν νομικά για την παραδειγματική τιμωία της.

Οι γονείς του μικρού Anthony ήταν για πολλές μέρες σε κατάσταση σοκ από αυτό που συνέβη στον 6χρονο γιο τους Ian. Ο κος Νέλσον δήλωσε στο CNN:«Σκεφτήκαμε ότι ήταν απλά ένα μικρό περιστατικό που συνέβη, και αυτό γιατί το σχολείο έτσι το πέρασε το γεγονός προς τα έξω.»

Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΣΚΥΛΑ «δασκάλα» σακατεύει 6χρονο παιδί και καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: