27 Ιαν 2018

Απίστευτες προπαγάνδες από κορυφαίους Βρετανούς Υπουργούς: Η Ρωσία θέλει να μας καταστρέψει !

Απίστευτες προπαγάνδες  από κορυφαίους Βρετανούς Υπουργούς: Η Ρωσία θέλει να μας καταστρέψει !

Ο υπουργός Άμυνας της Βρετανίας Γκάβιν Γουίλιαμσον κατηγόρησε τη Ρωσία ότι κατασκοπεύει στρατηγικές υποδομές της χώρας του με σκοπό να προετοιμάσει ενέργειες με σκοπό να προκαλέσει «απόλυτο χάος» και «χιλιάδες επί χιλιάδων θανάτων». Γνωστή τακτική της Βρετανίας τα ίδια έλεγαν κάποτε και για τον Χίτλερ.

Ο υπουργός χρησιμοποίησε ασυνήθιστα κινδυνολογικό τόνο για αξιωματούχο αυτού του επιπέδου, την ώρα που αρχίζει μια νέα περίοδος αξιολόγησης των απειλών που αντιμετωπίζει η χώρα. Ο Γουίλιαμσον πιέζει το τρέχον διάστημα για να εξασφαλίσει υψηλότερες πιστώσεις για τον προϋπολογισμό των βρετανικών ένοπλων δυνάμεων.

Σε συνέντευξή του στην Daily Telegraph που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της εφημερίδας το βράδυ της Πέμπτης, ο Βρετανός υπουργός Άμυνας ανέφερε ότι η Ρωσία επιδίδεται σε κατασκοπεία όσον αφορά τα δίκτυα ηλεκτροδότησης που συνδέουν τη Μεγάλη Βρετανία με την Ευρώπη και η Μόσχα αναζητεί τρόπο να προκαλέσει «πανικό» ή να επιτεθεί στη χώρα του.

«Ερευνούν και μελετούν το «πώς θα προκαλέσουμε πολύ μεγάλο κακό στη Μεγάλη Βρετανία»», ανέφερε, «πλήττοντας την οικονομία μας, καταστρέφοντας υποδομές, προκαλώντας χιλιάδες επί χιλιάδων νεκρών, βρίσκοντας κάποιο στοιχείο που θα προκαλέσει απόλυτο χάος στη χώρα».

Για τον Γουίλιαμσον, η Ρωσία σκοπεύει να ενεργήσει κατά τρόπο που «οποιαδήποτε άλλη χώρα θα θεωρούσε απολύτως απαράδεκτο».
«Γιατί συνεχίζουν να φωτογραφίζουν και να παρατηρούν τους ηλεκτροπαραγωγικούς σταθμούς μας; Γιατί παρατηρούν τις διασυνδέσεις μεταφοράς ηλεκτρισμού (από και προς) τη χώρα μας; Παρατηρούν αυτά τα σημεία διότι θεωρούν ότι τους δίνουν έναν τρόπο να επιτεθούν στη Μεγάλη Βρετανία», υποστήριξε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας.

Ερωτηθείς σχετικά από το Γαλλικό Πρακτορείο, ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας περιορίστηκε να πει ότι δεν έχει τίποτε να προσθέσει στα σχόλια του Γουίλιαμσον. Δεν ήταν διαθέσιμος κάποιος εκπρόσωπος στην πρεσβεία της Ρωσίας στο Λονδίνο.

Το Λονδίνο ανεβάζει συνεχώς τον τόνο έναντι της Ρωσίας τους τελευταίους μήνες. Η βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι μίλησε τον Νοέμβριο περί «εχθρικών» ενεργειών της Μόσχας. Ο Κίραν Μάρτιν, επικεφαλής του βρετανικού εθνικού κέντρου κυβερνοασφάλειας (NCSC) τόνισε τον ίδιο μήνα ότι οι δραστηριότητες της Μόσχα αποτελούν «ξεκάθαρα μια αιτία ανησυχίας» και έκανε λόγο ιδίως για ρωσικές «επιθέσεις» εναντίον «των βρετανικών μέσων ενημέρωσης, των τηλεπικοινωνιών και του τομέα της ενέργειας».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Απίστευτες προπαγάνδες από κορυφαίους Βρετανούς Υπουργούς: Η Ρωσία θέλει να μας καταστρέψει !
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: