3 Ιαν 2018

Απίστευτο - Η διάρρηξη της… δεκαετίας με λεία 1,3 εκατ. ευρώ σε σπίτι στον Βόλο!

Η διάρρηξη της… δεκαετίας με λεία 1,3 εκατ. ευρώ σε σπίτι στον Βόλο!

Άφαντοι οι δράστες - Η αστυνομία ερευνά και το πώς έγινε η κλοπή αλλά και το πώς βρέθηκε αυτό το χρηματικό ποσό στο σπίτι του ηλικιωμένου Βολιώτη..

Η κλοπή της… δεκαετίας έγινε στο Βόλο, τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς.
Κλέφτες έβαλαν στόχο το σπίτι ενός ηλικιωμένου Βολιώτη και του αδερφού του στην πολυκατοικία όπου διαμένουν στην οδό Αργοναυτών, στην παραλία του Βόλου.

Ο Νικόλας Δεληγεώργης που είναι γνωστός για τη φιλανθρωπική του δράση στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, την ημέρα της κλοπής απουσίαζε με τη σύζυγό του στην Αθήνα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δράστες αφαίρεσαν 1.300.000 ευρώ σε μετρητά και 400 χρυσές λίρες.

Ο Νικόλας Δεληγεώργης, θύμα της κλοπής
Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία ερευνά την καταγγελία για το κατά πόσον ισχύουν οι ισχυρισμοί του ηλικιωμένου για το τεράστιο χρηματικό ποσό που «φύλαγε» στο σπίτι του, αλλά παράλληλα ερευνάται και από που μπορεί να προέρχονταν αυτά τα χρήματα καθώς μια εκδοχή που παρουσίασε είναι να προέρχεται από ρευστοποίηση ομολόγου.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ εξετάζει και υλικό από κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Απίστευτο - Η διάρρηξη της… δεκαετίας με λεία 1,3 εκατ. ευρώ σε σπίτι στον Βόλο!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: