12 Ιαν 2018

Αντιεξουσιαστές ξυλοκόπησαν μαθητή που είχε καταγγείλει μαρξιστική προπαγάνδα στα σχολεία!

Αντιεξουσιαστές ξυλοκόπησαν μαθητή που είχε καταγγείλει μαρξιστική προπαγάνδα στα σχολεία!

Στις 23-12-2017 ο ενήλικος μαθητής του 1ου Εσπερινού ΓΕΛ Θεσσαλονίκης Αθανάσιος Αλεξάτος ανάρτησε στο προσωπικό του χρονολόγιο στο Facebook ηχητικό βίντεο καταγγελία, με τίτλο «Η επέλαση της αριστεράς στα ελληνικά σχολεία»...και το πλήρωσε όπως βλέπετε ακριβά..

Τις ημέρες των γιορτών, σας είχαμε ενημερώσει για την δημόσια καταγγελία του Αθανάσιου Αλεξάτου, ενηλίκου μαθητή του 1ου Εσπερινού Λυκείου Θεσσαλονίκης, ότι καθηγητής του στο μάθημα της Ιστορίας, ο οποίος τυγχάνει και αρθρογράφος της «Αυγής», του left.gr και της φυλλάδας των Ιών, κάνει μαρξιστική προπαγάνδα και μάλιστα με πιεστικό τρόπο.(τι πρωτότυπο! οι κομμουνιστές μολύνουν τα μυαλά στα σχολειά και το ίντερνετ, επίσης ο αριστερισμός κομμουνισμός ειναι ένα και το αυτο! κανονικά όλοι οι μη αριστεροι πρέπει να οπλοφορούν,οι κομμουνιστές ειναι κάτι σαν φυλή και ειναι δημόσιος κίνδυνος απο κάθε άποψη οπως έλεγε και ο βασιλιάς Κωνσταντίνος στο Διάγγελμά του, το έτος 1966)

Αμέσως μετά, τα καθηγηταριό της ΕΛΜΕ εξέδωσε απειλητική ανακοίνωση εις βάρος του μαθητή, προαναγγέλλοντας την παρουσία των μαρξιστών ινστρουχτόρων στο σχολείο, την πρώτη ημέρα της επαναλειτουργίας του μετά τις γιορτές, για να… διαμαρτυρηθούν για την «στοχοποίηση» του τριτομνημονιακού ινστρούχτορα του συριζοψεκασμένου λεχριταριού!

Έτσι, μετά την «διαμαρτυρία» των ινστρουχτόρων, επιστρατεύτηκαν τα γνωστά-άγνωστα κόκκινα παρακρατικά σκυλιά των λούστρων για τα «περαιτέρω». Κι όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, οι αμειβόμενοι από τα μυστικά κονδύλια του τριτομνημονιακού ψευδοκράτους τραμπούκοι, έστησαν καρτέρι στον μαθητή και τον ξυλοκόπησαν!
Φυσικά, αυτή τη φορά δεν εξέδωσαν ανακοίνωση οι ινστρούχτορες της ΕΛΜΕ…

Ιδού πως έχει αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Καμία ανοχή σε επιθέσεις και εκφοβισμό από ακραίους κύκλους»
Στις 23-12-2017 ενήλικος μαθητής του 1ου Εσπερινού ΓΕΛ Θεσσαλονίκης ανάρτησε στο προσωπικό του χρονολόγιο στο Facebook καταγγελία, με τίτλο «Η επέλαση της αριστεράς στα ελληνικά σχολεία». Το κείμενο αυτό περιέχει πλήθος συκοφαντιών και δυσφημιστικών σχολίων που στοχοποιούν το συνάδελφο Κωνσταντίνο Κουτρουμπάκη, φιλόλογο του ανωτέρω σχολείου, και θίγουν την τιμή και την υπόληψή του.

Αφορμή του κειμένου αυτού σύμφωνα με την καταγγελία του μαθητή υπήρξε η «τιμωρητική» βαθμολόγηση του διαγωνίσματός του στα Αρχαία Ελληνικά.
Την ίδια ημέρα, μετά από πολλαπλή κοινοποίηση της ανάρτησης από τρίτους, ο συνάδελφος Κ. Κουτρουμπάκης δέχτηκε στο προσωπικό του χρονολόγιο στο Facebook υβριστικά σχόλια και ευθείες απειλές κατά της σωματικής του ακεραιότητας, από άτομα άγνωστα προς αυτόν.

Στις 24-12-2017 ο καταγγέλλων ανάρτησε στο youtube βίντεο, με δυσφημιστικό περιεχόμενο εναντίον του συναδέλφου Κ. Κουτρουμπάκη. Στο βίντεο αυτό επιτίθεται και σε άλλους εκπαιδευτικούς του 1ου Εσπερινού ΓΕΛ Θεσσαλονίκης. Εναντιώνεται επίσης στη διδακτέα ύλη, αλλά και σε σχολικές εκδηλώσεις, όπως η επέτειος της 17ης Νοέμβρη (!), η επέτειος της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής (!), κ.ά.

Ο καταγγέλλων ισχυρίζεται ότι ο συνάδελφος Κ. Κουτρουμπάκης μεταφέρει τις πολιτικές του απόψεις εντός αιθούσης κάνοντας «αριστερή προπαγάνδα». Για την εκπαιδευτική δράση του συναδέλφου βέβαια, αναγνωρίζει ότι ο καθηγητής τηρεί κατά γράμμα τις οδηγίες του υπουργείου (!), ότι εκφράζεται θετικά για τα ανθρώπινα δικαιώματα (!) κ.ά.

Μεταξύ άλλων ο καταγγέλλων στις αναρτήσεις του αναφέρει –σαν να πρόκειται για έγκλημα (!)– ότι ο καθηγητής «είναι συγχρόνως αρθρογράφος της Αυγής, της Εφημερίδας των Συντακτών και της αριστερής ιστοσελίδας left.gr». Στα σχόλια δε της αρχικής του ανάρτησης αναφέρει αυτολεξεί ότι «μερικοί, όπως οι αριστεροί δεν θα έπρεπε όχι μόνο να έχουν άποψη αλλά ούτε καν λόγο». Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι συντάκτες των υβριστικών σχολίων, οι οποίοι απαιτούν «απόλυση και καταναγκαστικά έργα».

Με τον τρόπο αυτό εκτίθεται σε κάθε μορφή λασπολογίας και εκφοβισμού οποιοσδήποτε συνάδελφος, ανεξαρτήτως των πολιτικών του απόψεων. Η στοχοποίηση του συναδέλφου Κ. Κουτρουμπάκη, γνωστού για το ήθος και την προσφορά του, γίνεται επειδή υπερασπίζεται και καλλιεργεί τις δημοκρατικές αξίες.

Η άθλια αυτή συκοφαντική επιχείρηση τρομοκράτησης δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό αλλά αποτελεί συνήθη πλέον πρακτική γνωστών κύκλων και δε θα περάσει. Καλούμε σύσσωμη την εκπαιδευτική κοινότητα και την κοινωνία να δείξουν τα δημοκρατικά τους αντανακλαστικά, να απομονώσουν τα ακραία φαινόμενα μισαλλοδοξίας και να στηρίξουν όχι μόνο τον συγκεκριμένο συνάδελφο, αλλά και την εκπαιδευτική διαδικασία στο σύνολό της.

Ο κλάδος δεν πρόκειται να ενδώσει σε τέτοιου είδους απειλές, θα υπερασπιστεί το σχολείο που μορφώνει, το σχολείο που είναι αρωγός και συμπαραστάτης κάθε μαθητή, το σχολείο που παράγει έργο χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες κάθε μαχόμενου εκπαιδευτικού… www.inewsgr.com

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αντιεξουσιαστές ξυλοκόπησαν μαθητή που είχε καταγγείλει μαρξιστική προπαγάνδα στα σχολεία!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications