23 Ιαν 2018

Ιεράπετρα: Αλβανοί ξάφρισαν ηλικιωμένη για την οποία δούλευαν, ενώ εκείνη ήταν στο νοσοκομείο

Ιεράπετρα: Αλβανοί ξάφρισαν ηλικιωμένη για την οποία δούλευαν, ενώ εκείνη ήταν στο νοσοκομείο

Όταν η 76χρονη επέστρεψε από το νοσοκομείο, διαπίστωσε εμβρόντητη ότι οι οικονομίες της ύψους 1.600 ευρώ είχαν κάνει φτερά Ένα έκτακτο πρόβλημα υγείας έστειλε για δύο ημέρες στο νοσοκομείο μια ηλικιωμένη γυναίκα, αλλά το ζευγάρι των Αλβανών που εργαζόταν περιστασιακά γι' αυτήν καθαρίζοντας το σπίτι της στην Ιεράπετρα βρήκε την ευκαιρία να «ξεσκονίσει» τα δωμάτια και να αρπάξει τις οικονομίες της!

Όταν η 76χρονη επέστρεψε από το νοσοκομείο, διαπίστωσε εμβρόντητη ότι οι οικονομίες της ύψους 1.600 ευρώ είχαν κάνει φτερά από το σπίτι. Αμέσως κατήγγειλε την κλοπή στην Ασφάλεια, οι άνδρες της οποίας δεν βρήκαν ίχνη διάρρηξης και κατάλαβαν ότι τα χρήματα έκλεψε κάποιος που είχε κλειδί. Η ηλικιωμένη τους είπε ότι της έκαναν διάφορες δουλειές ανά διαστήματα ένας 42χρονος Αλβανός μαζί με την 46χρονη ομοεθνή σύντροφό του.

Το ζευγάρι κλήθηκε αμέσως για κατάθεση το βράδυ της Κυριακής και, κατά την διάρκεια της προανάκρισης, παραδέχθηκαν ότι εκείνοι «ξάφρισαν» τη γυναίκα που τους πλήρωνε. Έτσι, οι δυο αλλοδαποί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου, που τους άσκησε δίωξη για κλοπή.

*** Δύο διαρρήξεις που είχαν γίνει στις 5 Νοεμβρίου σε ισάριθμα σπίτια σε διαφορετικές τοπικές κοινότητες του δήμου Ευρώτα στη Λακωνία, εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνα των ανδρών του τοπικού αστυνομικού τμήματος. Όπως διαπιστώθηκε, δράστες ήταν τρεις Έλληνες ηλικίας 25, 27 και 36 χρόνων, που δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κλοπές που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ιεράπετρα: Αλβανοί ξάφρισαν ηλικιωμένη για την οποία δούλευαν, ενώ εκείνη ήταν στο νοσοκομείο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: