Χάρη στον (ναζι) Τραμπ προ εκλογής του σύμφωνα με ΜΜΕ: 143 εκατ. Αμερικανοί θα πληρώσουν χαμηλότερους φόρους
Χάρη στον (ναζι) Τραμπ προ εκλογής του σύμφωνα με ΜΜΕ: 143 εκατ. Αμερικανοί θα πληρώσουν χαμηλότερους φόρους

Στην Ελλαδα χάρη της αμορφωσιάς και των αμόρφωτων που δεν ξέρουν ιστορία, έβγαλαν κομμουνιστες ΣΥΡΙΖΑ που έσπειραν τον όλεθρο οχι μονο στην Ελλάδα αλλα σε όλη την Ευρώπη ! και αυτοι προκάλεσαν τον δεύτερο παγκοσμιο πόλεμο! και οχι ο Χίτλερ! το πρόβλημα οφείλετε και σε ενα άλλο γεγονός όμως: στην Ευρώπη έχει πολλούς απογόνους εισβολέων πια που εχουν κομμουνίστικες τάσεις η αριστερές η ειναι χαμηλής νοημοσύνης!τα ίδια και στην Ελλάδα, συν οτι επι 50-100 χρονιά οι απόγονοι εισβολέων έκαναν γενοκτονία καυκάσιων ανεξάρτητου χωράς (στην Ελλάδα νομίζουν οτι ειναι απόγονοι αρχαίων όλοι), φώτο Liberal Propaganda Hitler Trump - Liberal = αριστεροί στην Αμερική

Ως γνωστόν, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, υπέγραψε φορολογική μεταρρύθμιση, η οποία προβλέπει, πρωτόγνωρες και ωφέλιμες για την αμερικανική οικονομία, μειώσεις φόρων σε εταιρείες και νοικοκυριά.

Ο νόμος, ο οποίος εγκρίθηκε από το Κογκρέσο εντός της εβδομάδας, θα τεθεί σε ισχύ το 2018.

Τα νέα για τους Αμερικανούς είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστα!

Αυτό είναι το συμπέρασμα, αν ρίξει κάποιος μια ματιά στους αριθμούς του Κέντρου Φορολογικής Πολιτικής.

Τα καλά νέα που προκύπτουν από τους αριθμούς είναι πως 143.000.000 Αμερικανοί θα πληρώσουν χαμηλότερους φόρους σε αντιδιαστολή με μόλις 8.5 εκατομμύρια που θα πληρώσουν υψηλότερους, κατάλοιπο της φορολογικής πολιτικής του «καλού» Ομπάμα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications