Βασίλης Καρράς: «Ψήφισα Τσίπρα! Τελευταία του ευκαιρία να δείξει στον κόσμο αυτά που υποσχέθηκε» (ΒΙΝΤΕΟ)
Βασίλης Καρράς: «Ψήφισα Τσίπρα! Τελευταία του ευκαιρία να δείξει στον κόσμο αυτά που υποσχέθηκε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την πολιτική και την κρίση μίλησε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Late» του ANT1, ο Βασίλης Καρράς...

O τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι ψήφισε τον Αλέξη Τσίπρα, επισήμανε ωστόσο ότι αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία της κυβέρνησης για καλά αποτελέσματα για τη χώρα, καθώς η υπομονή του λαού εξαντλήθηκε.

«Είναι εκλεκτός ο Τσίπρας… νέος άνθρωπος, νέα μυαλά…» είπε για τον Πρωθυπουργό, ενώ στην ερώτηση αν τον έχει ψηφίσει κούνησε καταφατικά το κεφάλι και αναφώνησε γελώντας «βρε τι τραβάμε» . Όσο για το αν το έχει μετανιώσει που τον ψήφισε… «Νομίζω είναι η τελευταία ευκαιρία να δείξει στον κόσμο αυτά που υποσχέθηκε, δεν ξέρω κατά πόσο θα τα τηρήσει.

Η δική μου υπομονή εξαντλήθηκε, περιμένω να δω το τέλος του έργου. Μαζί με τη δική μου υπομονή νομίζω και του λαού», πρόσθεσε. «Περιμένω, έφαγα αρκετό ξύλο στη ζωή μου, μην στεναχωριέσαι. Περιμένω τα αποτελέσματα από αυτά τα έργα τα τελευταία. Μιλώ σαν Έλληνας όχι ως μονάδα», σημείωσε. .

«Η Ελλάδα έχει ανάγκη από έναν ήρωα να βγει επάνω να τα ισοπεδώσει όλα και να πει “τώρα ξεκινάμε”. Έτσι νομίζω θα βγούμε από το αδιέξοδο. Αν δεν κατέβει η φορολογία πώς θα έρθουν οι επενδυτές; Είναι επόμενο», υπογράμμισε.

Ο Βασίλης Καρράς αναφέρθηκε και στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη. «Είναι αδυναμία μου αυτός. Είναι καψούρα μου. Αυτός πήρε τη Θεσσαλονίκη και από κούκλα την έχει κάνει… ήμαρτον θεέ μου. Για να βγαίνει φωτογραφίες σκίζει. Είναι ωραίος για να βγαίνει φωτογραφίες. Το βράδυ, όταν κοιμάται, δεν ξέρω πώς ντύνεται… με σκούφο… Τον παραγουστάρω, αλλά την πόλη δεν βοηθάει… Καλός δήμαρχος σε μία πόλη είναι αυτός που κάνει έργα, όχι που βγαίνει φωτογραφίες», είπε.

Ενώ σε άλλη ερώτηση για τον Ψωμιάδη σε σύγκριση με τον Μπουτάρη απάντησε: «Μην μπερδεύεις τη βούρτσα με την οδοντόβουρτσα».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications