Αρρωστημένοι φιλόζωοι σε ΠΑΝΙΚΟ!!! για ένα  αρνί έξω από εκκλησία στην Πάτρα γιατί ηταν δεμένο!(vid)
Αρρωστημένοι φιλόζωοι σε πανικό για ένα  αρνί έξω από εκκλησία στην Πάτρα γιατί ηταν δεμένο!(vid)

Όταν κάτι γίνεται αρρώστια αυτα συμβαίνουν, δεμένο θα το είχαν αλλιώς θα έφευγε! καταπατούνται τα δικαιώματα των ζώων ουγκ !!! και κάθε Πάσχα τρώνε κρέας ζώων! (και αρνιών) για να πάνε κόντρα στους πιστούς που νηστεύουν! αριστεροί με απίστευτη υποκρισία ειναι αυτοι που κόπτονται δήθεν για τα ζώα κατά 80% τσεκαρισμένο!, ηταν σε εκκλησιά γιαυτό φώναζαν, (αυτοι έχουν το κομμουνιστικό δόγμα) αλλιώς ούτε που θα τους ένοιαζε, σχιζοφρενείς αριστεροί ηλίθιοι τους έχουμε μάθει πια ,ειδικά αυτοι που ειναι απόγονοι κομμουνιστών(trojan) ειναι οι χειρότεροι!προσοχή κυκλοφορούν ελεύθεροι και έχουν το θράσος να φωνάζουν για ίσα δικαιώματα για όλους σαν να λένε: ναι! είμαστε κατώτεροι και θέλουμε ίσα δικαιώματα με τους άλλους! αν ηταν ίδιοι με όλους τους άλλους δεν υπήρχε λόγος να λένε τίποτα:

Ένα δεμένο αρνάκι μπροστά από τον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, προκάλεσε αντιδράσεις με μηνύσεις και παρέμβαση εισαγγελέα, μετά την κινητοποίηση μέλους φιλοζωικής οργάνωσης.

Το τετράποδο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες από τον ιερό ναό, προσφέρθηκε ως τάμα, εκτιμήθηκε πως έτυχε βασανισμού, επειδή δέθηκε στο σημείο για να μην περιφέρεται στο προαύλιο της εκκλησίας, την ημέρα της εορτής του πολιούχου της Πάτρας.

Η εκκλησία κάνει λόγο για υπερβολική αντίδραση της φιλοζωικής και για την πλέον ενδεδειγμένη αντιμετώπιση του μικρού τετράποδου.

Τη μήνυση σε βάρος του εφημέριου του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέα, πατέρα Σπυρίδωνα υπέβαλε μια γυναίκα που πήγε στον Ιερό Ναό για να προσκυνήσει την ημέρα εορτής του πολιούχου, και διαπίστωσε πως το αρνάκι ήταν δεμένο στα κάγκελα δίπλα στην εκκλησία.

Μέλος φιλοζωϊκής οργάνωσης, ειδοποίησε επί τόπου την αστυνομία και υπέβαλλε μήνυση κατά του εφημέριου και του ιδιοκτήτη του αρνιού, ο οποίος αναζητείται.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications