6 Δεκ 2017

Terminator 6: Οι Linda Hamilton και Arnold Schwarzenegger σμίγουν ξανά

Terminator 6: Οι Linda Hamilton και Arnold Schwarzenegger σμίγουν ξανά

Για τη νέα τριλογία με τον James Cameron στο τιμόνι

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του THR, η Linda Hamilton και ο Arnold Schwarzenegger επιστρέφουν δριμύτεροι και μάλιστα για τρεις ακόμη ταινίες που θα εμπλουτίσουν το σύμπαν του Terminator.

Ο James Cameron, ο οποίος σκηνοθέτησε το 1984 το επιτυχημένο sci-fi φιλμ The Terminator καθώς και την συνέχειά του, Terminator 2: Judgment Day, επανέρχεται μαζί με τον δημιουργό του Deadpool, τον Tim Miller για να αναλάβουν την κινηματογράφηση των νέων ταινιών. Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι Skydance και Paramount.

Ο Cameron ανακοίνωσε ότι η Hamilton θα ενσαρκώσει και πάλι την ατρόμητη Sarah Connor μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της, Arnold Schwarzenegger ως T-800.

Η νέα μεταποκαλυπτική τριλογία ετοιμάζεται από το δίδυμο Cameron και Miller, ενώ στο σενάριο θα βοηθήσουν και οι David S. Goyer (Man of Steel), Charles Eglee (Dark Angel), και ο Josh Friedman (The Sarah Connor Chronicles).

Σύμφωνα με δήλωση του Cameron στο «Terminator 6″ θα εισαχθούν στην δράση και φρέσκα πρόσωπα στο όλο εγχείρημα: “Αρχίζουμε το ψάξιμο μίας γυναίκας ηλικίας περίπου 18 χρονών για να βρεθεί στο επίκεντρο της ιστορίας αυτής. Θα έχουμε χαρακτήρες και από το παρόν και από το μέλλον. Θα είναι κατά κύριο λόγο καινούργιοι όμως θα έχουμε τις φιγούρες του Arnold και της Linda να τους συντονίζουν”.

Δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία διανομής για την επερχόμενη νέα τριλογία Terminator, όμως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το 2018 για πιθανή κυκλοφορία της ταινίας είτε το 2019 είτε το 2020.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Terminator 6: Οι Linda Hamilton και Arnold Schwarzenegger σμίγουν ξανά
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications