27 Δεκ 2017

Το σοκαριστικό μήνυμα του ISIS ενόψει Πρωτοχρονιάς ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Σκοτώστε τους όλους.Το σοκαριστικό μήνυμα του ISIS ενόψει Πρωτοχρονιάς

Από εχθές το έχουν βάλει όλοι σχεδόν (Σκοτώστε τους όλους.Το σοκαριστικό μήνυμα του ISIS ενόψει Πρωτοχρονιάς) και λέει τα εξής:

Σοκάρει το βίντεο από του τζιχαντιστές που καλούν τους «μοναχούς λύκους» να στοχεύσουν στους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς στις δυτικές χώρες ενώ απειλούν και με επίθεση σε βάρος του Πάπα Φραγκίσκου.

Στο βίντο απεικονίζεται μία έκρηξη στις όχθες του ποταμού Τάμεση στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια του εορτασμού της Πρωτοχρονιάς όπου γιορτάζουν χιλιάδες άνθρωποι..

Ένας εκτροχιασμός μεγάλου τρένου καθώς και ένα αυτοκίνητο που σαρώνει ανθρώπινες ζωές μέσα σε πλήθος ατόμων. Οι τζιχαντιστές καλούν τους μαχητές να χτυπήσουν νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, εκκλησίες και Χριστουγεννιάτικες αγορές, ακόμη και αν ανάμεσα στα θύματα είναι και παιδιά.

Επίσης μια φωνή ακούγεται να απειλεί και με επίθεση που στοχεύει στον Πάπα Φραγκίσκο.

Υπάρχει ένα πρόβλημά όμως ! η αρχική είδηση και το βιντεο ειναι απο αυτές τις 2 ιστοσελίδες που ανήκουν στο σύστημα! οι αμόρφωτοι αγράμματοι και χαμηλής νοημοσύνης ηλίθιοι δεν μπορούν να πυροβολήσουν ίσια καλά καλά και φτιάχνουν βίντεο κάθε τοσο? άντε να το δεχτώ, αν και φαίνονται επαγγελματικά, πως ειναι αποκλείστηκα σε ιστοσελίδες του συστήματος και μετά πάνε σε κανένα youtube? κανονικά έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο! κάτι βρομάει εδώ πέρα! και όλο το δήθεν "μήνυμα απο τους ISIS" ειναι απο άλλους ! αλλα ποιος να προσέξει τέτοιες λεπτομέρειες? κατα τα άλλα διαβάζουν μανιωδώς " έγκυρες " ιστοσελίδες του συστήματος και πιστεύουν οτι ένα μάτσο ηλίθιοι που μονο Αλλάχ αρκμπαρ ξέρουν να φωνάζουν δρουν απο μονοί τους,όταν άλλοι τους βάζουν να κτυπούν "άπιστους" Ευρωπαίους οπως και τους προμηθεύουν όπλα ....

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Το σοκαριστικό μήνυμα του ISIS ενόψει Πρωτοχρονιάς ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications