Ραχήλ Μακρή :Και τα σπίτια θα αρπάξουν & νέα μετρά θα βάλουν & ο εφιάλτης δεν θα έχει τέλος!
Ραχήλ Μακρή που ειναι σε λάθος στρατόπεδο & δεν ξέρει:Και τα σπίτια θα αρπάξουν & νέα μετρά θα βάλουν & ο εφιάλτης δεν θα έχει τέλος!

Μέχρι το 2019, οι ελληνικές τράπεζες θα πρέπει να βρουν πάνω από 35 δισ. πρόσθετων κεφαλαίων και νέας ρευστότητας.

25 δισ. που απαιτούνται για να καθαρίσουν πάνω από το 30% του προϋπάρχοντος αποθέματος NPLs από τους ισολογισμούς τους και 10 δισ. που σχετίζονται με τη νέα οδηγία της ΕΚΤ.

Το ποσοστό δημιουργίας νέων μη εξυπηρετούμενων δανείων, θα παραμείνει πολύ υψηλό: 10% των συνολικών δανείων, δηλαδή περίπου 3 δισ. ευρώ ετησίως την περίοδο 2017-2019, ενώ το 100% των νέων μη εξασφαλισμένων μη εξυπηρετούμενων δανείων θα πρέπει να καλυφθεί με νέο κεφάλαιο εντός δύο ετών.

Αυτό σημαίνει, ότι οι ελληνικές τράπεζες θα χρειαστούν σε κάθε περίπτωση νέα ανακεφαλαιοποίηση, γίνουν δεν γίνουν πλειστηριασμοί. Αυτό σημαίνει, ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μαζί με τον κεντρικό τραπεζίτη θα αντιμετωπίσουν μια ακόμη αναγκαστική ανακεφαλαιοποίηση που θα ακολουθήσει τις τρεις που προηγήθηκαν το 2012, το 2013 και το 2015.

Αυτό σημαίνει, ότι είτε έχουν πλήρη άγνοια από λειτουργία του χρηματοπιστωτικού συστήματος, είτε γνωρίζουν και απλά κοροϊδεύουν τους Έλληνες φορολογούμενους των οποίων και τα σπίτια θα αρπάξουν και θα πληρώσουν για μια νέα αναγκαστική ανακεφαλαιοποίηση. Δείτε μια συνέντευξη της παλιότερα για όσους μπορούν να καταλάβουν τι ρόλο παίζει :

Ραχήλ Μακρή x Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης Μέτωπο Νίκης metoponikis

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications