20 Δεκ 2017

Πρωτοφανές: Οι γονείς μηνύουν το 19χρονο μοντέλο για να μπορέσει να δικαστεί στην Ελλάδα!

Πρωτοφανές: Οι γονείς μηνύουν το 19χρονο μοντέλο για να μπορέσει να δικαστεί στην Ελλάδα!

Για να έχει μια ελπίδα να ξαναδεί το φως του ήλιου το 19χρονο μοντέλο από τη Μυτιλήνη που συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης οι γονείς του αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μήνυση εις βάρος της για να δικαστεί στην Ελλάδα!

Οι γονείς της υπέβαλαν αναφορά, ώστε η κόρη τους να διωχθεί για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και στη χώρα μας.
Πρόκειται για ένα γεγονός που μπορεί να χαρακτηριστεί πρωτοφανές στα δικαστικά ποινικά χρονικά.
Γονείς να μηνύουν την κόρη τους για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Πρόκειται, όμως, για ένα νομικό τρικ του έμπειρου δικηγόρου, Σάκη Κεχαγιόγλου, ώστε να αυξήσει τις όποιες πιθανότητες έχει η 19χρονη να έρθει και να δικαστεί στην Ελλάδα για τα αδικήματα για τα οποία συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ΄όπως αναφέρει το STAR

Την ίδια ώρα, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διέταξε να γίνει έρευνα για την υπόθεση και η Δίωξη Ναρκωτικών ζήτησε να εντοπιστούν τυχόν συνεργοί της κοπέλας στην Ελλάδα (σιγά μην πιάσουν κανέναν εκτός απο κάτι τυχάρπαστους για τα μάτια του κόσμου ).

Να σημειώσουμε ότι επειδή η χώρα μας δεν έχει διακρατική συμφωνία με το Χονγκ Κονγκ για την έκδοση κρατουμένων, η δίωξη της υπόθεσης στην Ελλάδα είναι ο μόνος δρόμος που δίνει ελπίδες στην Ειρήνη να έρθει να δικαστεί στη χώρα μας.

Βέβαια αυτό δείχνει και κάτι άλλο: Ότι η ελληνική εκδοχή της Δικαιοσύνης είναι σαφώς πιο light από άλλων χωρών γιαυτό βγαίνουν έξω τα εγκληματικά στοιχειά, και κατά συνεπεία της μη δικαιοσύνης ειναι να κάνει τους πολίτικους απατεώνες να δρουν ανεξέλεγκτα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή σου πάρα την θέληση σου .

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Πρωτοφανές: Οι γονείς μηνύουν το 19χρονο μοντέλο για να μπορέσει να δικαστεί στην Ελλάδα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: