23 Δεκ 2017

Παγκόσμιος σάλος από βίντεο συγκάλυψης UFO: H NASA κρύβει εξωγήινους; (vid)

Παγκόσμιος σάλος από βίντεο συγκάλυψης UFO: H NASA κρύβει εξωγήινους; (vid)

Σύμφωνα με ειδικούς στο «κυνήγι» εξωγήινων, ο αστροναύτης του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού από όπου προέρχονται οι εικόνες, προσπαθεί σκόπιμα να συγκαλύψει την πραγματική αλήθεια ότι «δεν είμαστε μόνοι μας στο μάταιο τούτο γαλαξία», αφού αυτή περνά ξαφνικά μπροστά από την κάμερα.

Με τη Γη λοιπόν στο… παρασκήνιο, η μυστηριώδης λάμψη ρίχνει λάδι στη φωτιά της θεωρίας που θέλει τη NASA και τις ισχυρές κυβερνήσεις να κρύβουν από όλους εμάς την ύπαρξη εξωγήινων, οι οποίοι… βολτάρουν γύρω από τον πλανήτη της! Και ποιος άλλωστε μπορεί να βάλει το χέρι του σε αυτήν (τη φωτιά) ότι δεν κάνουν και καμιά... στάση από τα μέρη μας;

Σημειώνεται μάλιστα ότι, στο παρελθόν, έχει δει το φως της δημοσιότητας ένα ακόμη βίντεο στο οποίο χέρι αστροναύτη προσπαθεί να κρύψει ένα μυστηριώδες φως στο διάστημα, με αποτέλεσμα να γίνει σύνδεση των δύο περιστατικών.

Δεν είναι έτσι λίγοι αυτοί που κάνουν λόγο για προσπάθεια συγκάλυψης, με έναν από αυτούς να σχολιάζει χαρακτηριστικά: «Μόλις είδα τα βίντεο. Είναι απίστευτα. Πώς θα μπορούσε κάποιος να τα διαψεύσει;» και έναν ειδικό συνωμοσιολόγο να συμπληρώνει: «Οι εξωγήινοι είναι σίγουρα πιο ειλικρινείς με τους λαούς τους και τους έχουν αποκαλύψει για μας ότι υπάρχουν... εξωγήινοι, αντίθετα με τα ψέματα των δικών μας κυβερνήσεων»!

Το βίντεο δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο και από τη διάσημη ερευνητική ομάδα Secure 10, η οποία ήταν και αυτή που το ανέβασε στο διαδίκτυο, υποστηρίζοντας ότι η NASA όχι μόνο γνωρίζει την ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών, αλλά και ότι κρύβει επιμελώς τα στοιχεία που το αποδεικνύουν. Το «αντικείμενο όπως φαίνεται στο βίντεο, επεξεργασμένο από την ομάδα:

Είναι γεγονός πάντως πως παρόμοιες «λάμψεις» εμφανίζονται σε πολλά βίντεο από το διάστημα, ενώ οι περισσότερες είναι αδύνατον να ταυτοποιηθούν. Εκπρόσωπος της NASA ωστόσο είχε εξηγήσει στο παρελθόν πως πιθανότατα πρόκειται για αντανακλάσεις από τα παράθυρα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού.

newsbomb
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Παγκόσμιος σάλος από βίντεο συγκάλυψης UFO: H NASA κρύβει εξωγήινους; (vid)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: