19 Δεκ 2017

Πάγκαλος: Οι Σουλιώτισσες ήταν αλβανόφωνες – Έλληνας είναι όποιος αισθάνεται έτσι

Πάγκαλος: Οι Σουλιώτισσες ήταν αλβανόφωνες – Έλληνας είναι όποιος αισθάνεται έτσι

Με την θυσία των Σουλιωτισσών κατά την διάρκεια της Τουρκοκρατίας ασχολήθηκε σήμερα μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο πρώην υπουργός Θόδωρος Πάγκαλος, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα στα «γκρίζα και ροζ φασιστοκουμμούνια», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι «Έλληνας είναι όποιος αισθάνεται έτσι και όχι όποιος γεννήθηκε στη χώρα αυτή» !!

Ο Θόδωρος Πάγκαλος ξεκινά το συλλογισμό του επισημαίνοντας πως στην γλώσσα των Ελλήνων η λέξη «λουλούδι» έχει πλήρως σχεδόν αντικαταστήσει την αρχαιοελληνική «ανθός», αν και προέρχεται από την αλβανική «λούλιε».

Οι Σουλιώτισσες, συνεχίζει, που έριξαν τα μωρά τους και έπεσαν από το Ζάλογγο σαν σήμερα πριν από 215 χρόνια, προτιμώντας τον θάνατο από τον εξευτελισμό, ήταν πλήρως αλβανόφωνες. Δεν μπορεί λοιπόν να έλεγαν «ούτε ανθός στην αμμουδιά», όπως αναφέρει το δημοτικό τραγούδι που μιλά για το περιστατικό…

«Ας καταλάβουν επιτέλους τα γκρίζα και ροζ φασιστοκουμμούνια ότι Έλληνας είναι όποιος αισθάνεται έτσι και όχι όποιος γεννήθηκε στη χώρα αυτή», κλείνει το συλλογισμό του ο Θόδωρος Πάγκαλος.

«Δεν υπάρχει Έλληνας να μην καταλαβαίνει τη λέξη λουλούδι. Έχει υποκαταστήσει πλήρως την παλαιότερη ελληνική λέξη άνθος. Πόσοι όμως ξέρουν ότι το λουλούδι προέρχεται από το αλβανικό λιούλιε;

Σαν σήμερα, 215 χρόνια πριν, στα βουνά βόρεια της Πρέβεζας, οι Σουλιώτισσες ρίξαν τα βρέφη τους στο γκρεμό και μετά πήδηξαν και οι ίδιες. Ο θάνατος ήταν προτιμότερος από τον εξευτελισμό. Πως όμως οι Σουλιώτισσες λέγανε ανθός στην αμμουδιά ενώ ήταν παντελώς αλβανόφωνες;

Αυτό το παχύδερμο καλύτερα να μην μιλάει καν για ιστορία!!!αυτο έχει ξανά γίνει για να γλυτώσουν επίσης απο Μογγόλους! Μάιος 1945: Η μεγαλύτερη ομαδική αυτοκτονία στην ιστορία της Γερμανίας, περίπου 900 - 1.000 κάτοικοι της μικρής κωμόπολης Ντέμιν αφαίρεσαν οι ίδιοι τόσο τις ζωές τους όσο κι αυτές των οικογενειών τους για γλυτώσουν απο τις ορδές των Μογγόλων κομμουνιστών που θα έβγαζαν τις γλώσσες και τα μάτια τους και θα βίαζαν τις γυναίκες τους.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

2σχόλια:

Πάγκαλος: Οι Σουλιώτισσες ήταν αλβανόφωνες – Έλληνας είναι όποιος αισθάνεται έτσι
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

ΕΜΑΘΕ Ο ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΜΙΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΛΕΞΗ( αν τα λεει σωστα) ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΨΕ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ . ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑΣ ΞΕΥΔΟ'Ι'ΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ. ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΕΙΓΜΑ ΕΥΦΥΙΑΣ . ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΣΑΦΕΣ ΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Η'ΟΧΙ . ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΑ: ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΣ ΘΕΟΔΩΡΕ ,ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;;; ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ Η' ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΟΝΤΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;;; ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΡΕΕΙ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥΣ;;;; ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΘΕΟΔΩΡΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ'ΑΝΑΓΚΗΝ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΔΥΣΩΔΗΣ ΡΑΤΣΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ . ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΕΙΓΜΑΤΑ....... ΑΛΑ'Ι'ΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ

no imageΑγγελικη

Πρώην στέλεχος του ΚΚΕ ήταν. Δικαίως τό 1968 η επαναστατική κυβέρνηση της 21ης Απριλίου τού αφαίρεσαν την ελληνική ιθαγένεια λόγω αντεθνικης δραστηριότητας!!

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications